Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός: για Κυριακή 13-12-2015



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια, αυξημένες στην Κρήτη με τοπικές ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες στα βόρεια του νησιού περιμένουμε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.
Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός, ενώ ενδέχεται η ορατότητα να είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 0 έως 14 βαθμούς), 10 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 7 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και 12 έως 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ, με γρήγορη όμως εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια και κρύο το πρωί περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου