Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Δέκα «κόλπα» στον Google Chrome που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη

Ο Google Chrome είναι ένας από τους δημοφιλέστερους web browsers και η συμβατότητά του με τις περισσότερες εφαρμογές της Google τον κάνει να αποκτά όλο και περισσότερους χρήστες αφήνοντας πίσω του το Firefox και τον Ιnternet Explorer.

Οι web browsers έχουν εξελιχθεί και με την προσθήκη extensions αποκτούν επιπλέον δυνατότητες, ωστόσο οι περισσότεροι "κρύβουν" αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή των χρηστών ευκολότερη.



Το Business Insider μας παρουσιάζει μερικές χρήσιμες εφαρμογές του Google Chrome που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

1. Pocket

Το Pocket είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή… αποθήκευσης. Σε όλους έχει τύχει να συναντήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο αλλά επειδή εκείνη την ώρα «καίγονται», δεν μπορούν να το διαβάσουν και μετά καταλήγουν να το χάνουν. Πατώντας απλά το Pocket κάποιος θα φροντίσει για εσάς να αποθηκευτεί η ιστοσελίδα και να σας θυμίσει κάποια στιγμή να της ρίξετε και πάλι μια ματιά.
Για να το κατεβάσετε πατήστε ΕΔΩ

2. Panic Button

Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει να κρύψετε όλες τις καρτέλες σας με το πάτημα ενός κουμπιού και να τις επαναφέρετε όποτε εσείς θέλετε, χωρίς να χάσετε κάποια από αυτές.
Για να το κατεβάσετε πατήστε ΕΔΩ

3. Google Mail Checker

Το Google Mail Checker είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη εφαρμογή για όποιον πρέπει να τσεκάρει συνεχώς το mail του, αφού επιτρέπει ανά πάσα στιγμή και χωρίς να πρέπει να ανοίξετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, να δείτε πόσα μη αναγνωσμένα μηνύματα έχετε. Αρκεί βέβαια να είστε συνδεδεμένοι.
Για να το κατεβάσετε πατήστε ΕΔΩ

4. AdBlock

To AdBlock ίσως είναι η πιο δημοφιλής επέκταση του Google Chrome που υπάρχει. Και αυτό γιατί αφαιρεί τα ενοχλητικά Banner των διαφημίσεων. Το AdBlock δουλεύει και στο Safari, τον Opera και τον Firefox.
Για να το κατεβάσετε πατήστε ΕΔΩ

5. OneTab

Τo OneTab είναι ένα extension για Chrome και Mozila με το οποίο μπορείτε να έχετε μεγάλη μείωση στην κατανάλωση της μνήμης του υπολογιστή σας που μπορεί και σε ορισμένες περιπτώσεις να φτάσει ακόμη και το 95%. Όπως θα έχετε παρατηρήσει όσες πιο πολλές καρτέλες έχουμε ανοιχτές τόσο μεγαλύτερη είναι και η κατανάλωση μνήμης και που πολλές φορές την φτάνουμε στά όριά της όταν έχουμε ανοιχτές πολλές καρτέλες μαζί.
Για να το κατεβάσετε πατήστε ΕΔΩ

6. Simple Blocker

Το Simple Blocker σας επιτρέπει να μπλοκάρετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστοτόπους για ορισμένο χρονικό διάστημα.
Για να το κατεβάσετε πατήστε ΕΔΩ

7. Chrome Remote Desktop

Η επέκταση αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση από τον υπολογιστή που εργάζεστε και σε άλλους και φυσικά το αντίστροφο, να έχουν δηλαδή πρόσβαση άλλοι, στο δικό σας υπολογιστή.
Για να το κατεβάσετε πατήστε ΕΔΩ

8. Search by Image

Σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο με βάση μια εικόνα.
Για να το κατεβάσετε πατήστε ΕΔΩ

9. Chrome to Mobile

Ο Chrome για τα κινητά τηλέφωνα είναι ένας εύκολος τρόπος για να έχετε πάντα μαζί σας τα αρχεία σας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε.
Για να το κατεβάσετε πατήστε ΕΔΩ

10. MightyText

Το MightyText κάνει ότι κάνει και το iMessage για τους χρήστες των Mac υπολογιστών: Επιτρέπει την αποστολή γραπτών μηνυμάτων από τον υπολογιστή σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο.
Για να το κατεβάσετε πατήστε ΕΔΩ

http://thessbomb.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου