Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Να συλληφθεί απόψε κιόλας ο Πανούσης – Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να καλέσει τους πολίτες να βγουν στους δρόμους

06_42_20150304101322_img_23111425459669
Κι αν είναι ψυχοπαθής να οδηγηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη στο τρελάδικο. Αν οι ισχυρισμοί του είναι αληθινοί, τότε σήμερα κιόλας ο λαός θα πρέπει να κατεβεί στους δρόμους. Να αποκαθηλωσει τη συμμορία των συνωμοτών και να περιφρουρήσει την πατρίδα του και τη Δημοκρατία…
Αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή. Συμβαίνουν στη χώρα μου και λυπάμαι γι αυτό, θεωρώ όμως πως επί της ουσίας, μόνο σε μπoυρδέλo μπορούν να γίνονται. Κι εκεί μόνο κατά της απουσία της τσατσάς. Διαφορετικά ακόμη και στο μπoυρδέλo υπάρχουν όρια…

Βγαίνει ο πρώην υπουργός  – και καθηγητής εγκληματολογίας παρακαλώ – και δηλώνει ότι κύκλωμα μαφιόζων τρομοκρατών που συναγελάζεται με πολιτικά – κυβερνητικά στελέχη απειλεί τη ζωή του και τη ζωή των μελών της οικογένειάς του, και δεν ιδρώνει κανένα αυτί.
Θέλεις να πεις κ. Πανούση ότι η χώρα κυβερνάται σήμερα από μια συμμορία μαφιόζων που ενέχονται σε σχέδια πολιτικών δολοφονιών και ότι αυτό δεν έχει δικαίωμα να το ξέρει ο Έλληνας πολίτης???
Δηλώνει ξεκάθαρα πως για όλα τα παραπάνω, λύνει το στόμα του αφήνοντας σε κάποιο συμβολαιογράφο στοιχεία και αναλυτικότερες λεπτομέρειες, και όλοι κάνουν τουμπεκί.
Ποιός είναι κ. Πανούση αυτός ο συμβολαιογράφος??? Με ποιό δικαίωμα αναγορεύει τον εαυτό του σε θεματοφύλακα μιας τέτοιας καταγγελίας που βάφει στο χρώμα του αίματος την πολιτική ζωή??? Και κυρίως με ποιό δικαίωμα τόσο εσύ ως καταγγέλων, όσο και…
αυτός συνεχίζετε να κυκλοφορείτε ελεύθεροι???
Δε διστάζει να ισχυριστεί πως για όλα τα παραπάνω ξέρει ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, και οι πάντες σφυρίζουν αδιάφορα.
Ομολογεί ανοικτά πως είναι γνώστης όλων των στοιχείων και δε τα δημοσιοποιεί επειδή αυτό απαίτησε η οικογένειά του, και κανείς δε λέει κουβέντα.
«Τα έχω γράψει σε μορφή διηγήματος σε 9 σελίδες. Υπάρχουν εκεί όλα τα στοιχεία με ονόματα…» λέει χαρακτηριστικά και οι υπαινιγμοί που αφήνει δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Ας δούμε κωδικοποιημένα τι υποστηρίζει και στο περίπου ποιους εμπλέκει και γιατί τους κατηγορεί:
  • Ο συνάδελφός μου υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος δεν με κάλυψε όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι δικοί μου αστυνομικοί έκαναν έρευνα στα κελιά των Πυρήνων της Φωτιάς, κάτι που δεν είναι αλήθεια αλλά ο Παρασκευόπουλος δεν το διέψευσε.
  • Υπάρχουν πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες – ξέρω τα ονόματα.
  • Κι εκείνοι γνωρίζουν ότι γνωρίζω και έχουν ήδη αρχίσει να τρέμουν.
  • Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι»
Η ερώτηση είναι απλή: Ποιός εισαγγελέας τολμά να καταστεί συνένοχος μη διατάσσοντας σήμερα κιόλας τη σύλληψη του Πανούση???
Ποιός πρόεδρος της Δημοκρατίας τολμά μετά απ όλα αυτά να μην απευθύνει σήμερα κιόλας διάγγελμα στον Ελληνικό λαό, καλώντας τον να ανατρέψει τους συνομώτες και να υπερασπιστεί την πατρίδα του και τη δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου