Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Καιρός:για Δευτέρα 9-11-2015





Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά, παροδικά αυξημένες στη Βόρεια Κρήτη και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 5 έως 20 βαθμούς), 15 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και 14 έως 22 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς με εξαίρεση τα δυτικά όπου τις πρωινές ώρες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου