Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Καιρός:για Κυριακή 22-11-2015



Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, στο Ανατολικό Αιγαίο καθώς και σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Κεντρικής Ελλάδας και περαιτέρω ενίσχυση των νοτιάδων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015. 

Τα φαινόμενα κατά τόπου θα είναι έντονα, κυρίως στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία.
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 20 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 22 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 23 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο νότιοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ, και στο Νότιο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι και από τα βόρεια θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση.

Παροδικές νεφώσεις, με πιθανότητα να ψιχαλίσει μετά το μεσημέρι κυρίως στα νότια, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με σημαντική εξασθένηση το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου