Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Δευτέρα 2-11-2015






Παροδικές νεφώσεις στην ανατολική και νότια χώρα με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές στην Εύβοια και στη Βόρεια Κρήτη και βελτιωμένο καιρό στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015.
Τις πρωινές στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρα η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ενώ στα βόρεια θα και στα ορεινά εκδηλωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 20 βαθμούς στην Ήπειρο, από 6 έως 22 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 17 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 10 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο βόρειοι με ίδιες εντάσεις, αλλά στα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στην έξοδο του Πατραϊκού ανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά περιόδους στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά κατά περιόδους θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις, με περιορισμένη τοπικά ορατότητα και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου