Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΝ γουστάρω τις πιστωτικές κάρτες και την κάρτα του πολίτη

Close up of credit cards
Θέλεις να σου πω, ρε λαμόγιο ή χαζοχαρούμενο ανθρωπάκι, γιατί ΔΕΝ γουστάρω το άυλο χρήμα και τις πιστωτικές κάρτες;
Του Αθανάσιου Καρανάσιου
Πολιτικού Μηχανικού
Ναι ρε σιχαίνομαι την πιστωτική κάρτα σας και το άυλο χρήμα. Τί πάταξη της φοροδιαφυγής και πράσσειν άλογα; Εδώ γίνεται της πόπης με τις λίστες, τους εκατομμυριούχους και τις offshore.
Θέλω τα λεφτά μου, να τα φυλλομετράω, να κοιμάμαι μαζί τους, να τα βάζω-βγάζω στις θυρίδες, να τα σκίζω (αν κι αυτό απαγορεύεται στο οργουελικό στρατόπεδό σας) να ανάβω τσιγάρο, να βγάζω φωτογραφίες τις δεσμίδες και να τις κάνω κορνίζες, να τα δωρίζω σε γυναίκες, σε ανίψια και σε άστεγους, να πηγαίνω ταξίδια χωρίς να δίνω αναφορά σε κανένα, να τα βάζω για ξέπλυμα στο πλυντήριο να γίνονται καθαρά, να τα κολλάω στο μέτωπο των μουσικών, να τα πετάω στον αέρα σ όποιον χορεύει, να τα βάζω στο ντεκολτέ της στριπτιζού ..
Το κυριότερο όλων γιατί θέλω το ρευστό από την πιστωτική είναι για «ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΕΓΩ», αν έχουν οι απατεώνες τραπεζίτες, το χρήμα που τους κατέθεσα κι «ΟΧΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΜΕΝΑ» οι homo εξυπνάκηδες της διεθνούς και ντόπιας μαφιοκρατίας/κλεπτοκρατίας και των κομπλεξικών υπηρετών τους που φτιάχνουν χρήμα από το μηδέν, ενώ εγώ πρέπει να φτύσω αίμα, για να το βγάλω … τί τρώω, τί πίνω, τί ψωνίζω και πού γουστάρω εγώ να τον παίρνω ή να τον δίνω!
Βρε ουστ από δω κι εσείς τα χαζοχαρούμενα ανθρωπάκια, που τρέχετε βλακωδώς και αδιαμαρτύρητα, να κάνετε αιτήσεις για άυλο χρήμα και να γράφεσθε μέλη σε κλαμπ (cash free τα λένε τα λαμόγια και οι φραγκολεβαντίνοι της ν.τ.π.), που όντας εκατομμυριούχος που πληρώνεις cash, δεν μπορείς να αγοράσεις ούτε ένα μπουκαλάκι νερό, αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα!!!
Ναι ρε, ΔΕΝ γουστάρω τις πιστωτικές και τις κάρτες πολίτη, γιατί θέλω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου από εσάς! Τ ακούτε ρε; ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου