Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Καιρός:για Σάββατο 24-10-2015




Καλό καιρό στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές στην υπόλοιπη χώρα και τοπικές καταιγίδες πάνω από το Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015.
Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα δυτικά τμήματα θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες σταδιακά θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά του νομού και το βράδυ θα σταματήσουν, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενούς βροχής και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου