Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Στις 20 Οκτωβρίου τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, στο τέλος του μήνα η πληρωμή.


  • Τα εκκαθαριστικά θα έχουν αναρτηθεί ως τις 20 του μήνα και στη συνέχεια οι πολίτες θα έχουν στη διάθεσή τους 11 ημέρες για να πληρώσουν το χαράτσι (την πρώτη δόση).
Δεν αλλάζει τίποτα στον ΕΝΦΙΑ την εφετινή τουλάχιστον χρονιά όπως.... ξεκαθάρισε ο Τρύφων Αλεξιάδης. Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε ότι θα ισχύσει ό,τι ίσχυε και πέρυσι χωρίς καμία αλλαγή, παρά τα όσα ακούγονταν τον τελευταίο καιρό για ελαφρύνσεις στα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα:


«Με το νομοσχέδιο δεν μπαίνει νέος φόρος, δεν αυξάνουμε τον ΕΝΦΙΑ, ορίζουμε ότι η κατάργηση απαλλαγής ισχύει από 1/1/2015» δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν θα γίνει καμία αύξηση ή μείωση.

Τα εκκαθαριστικά δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα στο Taxis παρά τις διαβεβαιώσεις των ανθρώπων του Υπουργείου Οικονομικών ότι θα είναι στη διάθεση των φορολογουμένων το αργότερο ως την Πέμπτη 15/10.

Σύμφωνα με τη νέα πληροφόρηση τα εκκαθαριστικά θα έχουν αναρτηθεί ως τις 20 του μήνα και στη συνέχεια οι πολίτες θα έχουν στη διάθεσή τους 11 ημέρες για να πληρώσουν το χαράτσι (την πρώτη δόση).

Να σημειωθεί ότι φέτος ο αριθμός των δόσεων έχει μειωθεί, γεγονός που ανεβάζει το ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν οι φορολογούμενοι.

http://greece-salonika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου