Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Καιρός: για Πέμπτη 15-10-2015







Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και νυκτερινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 26 βαθμούς στην Ήπειρο, από 15 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 24 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα βορειότερα πελάγη βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιότερα πελάγη τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου