Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Καιρός:για Σάββατο 10-10-2015







Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και αραιές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιοανατολικούς μέτριους έως ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και κατά τόπους πολύ θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα το βράδυ να βρέξει, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου