Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Ή «ΝΕΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ» BY NEW ORDER ;

φοτοΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε μια χαρακτηριστική φωτογραφία που τραβήχτηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, όπου έγινε η υποδοχή των παράνομων μεταναστών, κάποιοι παρατήρησαν κάτι το πολύ χαρακτηριστικό. Δεν υπήρχαν καθόλου γυναικόπαιδα!

Όλοι ήταν ηλικίας από 20 έως 30 ετών σε στρατεύσιμες ηλικίες και έτοιμοι να πάρουν όπλα και να πολεμήσουν, ενώ υποτίθεται ότι είχαν φύγει από την πατρίδα τους εξ” αιτίας των πολεμικών συγκρούσεων.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Γερμανία, τον τελευταίο καιρό έχουν ανακαινιστεί και λειτουργούν ξανά όλες οι αμερικανικές βάσεις στην Γερμανία. Όπως αποκαλύπτεται, το 90% αυτών των παράνομων μεταναστών θα συγκεντρωθούν σταδιακά στις αμερικανικές βάσεις για να πάρουν στρατιωτική εκπαίδευση και στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς σκοπούς των ΗΠΑ.

Το θέμα έχει αρχίσει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις εν όψει και των διεθνών εξελίξεων, καθώς δημιουργείται ουσιαστικά ένα τεράστιο αδίστακτο παραστρατιωτικό σώμα, που θα ελέγχεται από τα αμερικανικά κέντρα της Νέας Τάξης και θα είναι πειθήνιο στις διαταγές τους.

Αλλά το μεγάλο αυτό Σχέδιο της μαζικής εισροής παρανόμων μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελλάδα και στην συνέχεια στην Ευρώπη, το αποκαλύπτει ο γνωστός Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας και γεωστρατηγικός αναλυτής, Thomas Barnet. Σύμφωνα με τον Barnet η υλοποίηση του σχεδίου της Νέας Τάξης που σχετίζεται με τους παράνομους μετανάστες απαιτεί την εφαρμογή των εξής σημείων :
1) Η απρόσκοπτη ροή των μεταναστών, ιδίως στην Ευρώπη, δεν θα πρέπει να εμποδίζεται από καμία κυβέρνησης και κανέναν θεσμό.
2) Η απρόσκοπτη ροή φυσικού αερίου και άλλων πρώτων υλών δεν θα πρέπει να είναι στα χέρια των κρατών, αλλά να ιδιωτικοποιηθούν και διεθνοποιηθούν.
3) Η εισροή των δανείων και των επενδύσεων που ρέουν από τα κέρδη τους, θα πρέπει να οδηγήσουν σε αλληλεξάρτηση των κρατών και στην ελεύθερη ροη του αμερικανικού δολαρίου.
4) Να υπάρξει επιβολή των αμερικανικών προδιαγραφών στρατιωτικής τεχνολογικής ασφάλειας, έτσι ώστε κανένα κράτος να μην μπορεί να εμποδίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων που θα ετοιμάζονται για τον πόλεμο.

Ο Thomas Barnet ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για το ζήτημα των παράνομων μεταναστών και όπως αποκάλυψε, το Σχέδιο προβλέπει στα επόμενα χρόνια μέχρι το 2030 η Ευρώπη να δέχεται ετησίως τουλάχιστον… 1.500.000 μετανάστες και παράλληλα να κρατηθεί σταθερή η αύξηση του ευρωπαϊκού πληθυσμού μου έτσι ώστε ένα προκύψει ένα καινούργιο φυλετικό αμάλγαμα πλήρως ελεγχόμενο από την Νέα Τάξη.

Τα ευρωπαϊκά κράτη θα χάσουν την πραγματική ταυτότητά τους, θα γίνει διάσπαση της μάζας όπου ο καθένας θα φοβάται να υπερασπίζεται το ατομικό του συμφέρον και αυτοί οι οποίοι θα αντιστέκονται σε αυτή την «νεοταξική θύελλα», θα χαρακτηρίζονται «τρομοκράτες» και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με όλα τα διαθέσιμα όπλα.

Τον Μάιο του 2011 ο ακόμα πρόεδρος της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, είχε προφητέψει στην ρωσική εφημερίδα Zavtra, προειδοποιώντας τους Ευρωπαίους ότι, «Βομβαρδίζετε ένα τοίχο που αν πέσει θα ανοίξει τις πύλες και εκατομμύρια Αφρικανοί και άλλοι, οι πιο πολλοί οπαδοί της Al Kaida και όχι μόνο, θα εισρεύσουν ανεξέλεγκτα στην Ευρώπη».

Την εκπλήρωσης αυτή της προφητείας την βλέπουμε σήμερα πρώτοι εμείς, οι Έλληνες, που δεχόμαστε πρώτοι όλο αυτόν τον όγκο της άνθρωπο θύελλας της Νέας Τάξης Πραγμάτων και όσοι ανησυχούν, τους κατηγορούν και σαν… «ρατσιστές»!

Αλήθεια τι δεν καταλαβαίνουμε από όλα αυτά ;


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου