Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Καιρός: Κυριακή 27-9-2015



Βροχές και καταιγίδες στη Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο και μετά το μεσημέρι σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015.
Τα φαινόμενα στη Χαλκιδική, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα είναι τοπικά ισχυρά.
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 26 στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά Αιγαίου, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι το βράδυ τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και από το βράδυ στο Λιβυκό ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες το βράδυ, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους στα ανατολικά τμήματα του νομού και πιθανόν πρόσκαιρα στην πόλη, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι το βράδυ σε μέτριους 5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου