Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Καιρός:Κυριακή 20-9-2015





Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα βρέξει, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015.
Το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη τη Δυτική Ελλάδα και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 20 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου