Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Από τις 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι Πανελλαδικές για τα παιδιά Ελλήνων του εξωτερικού.


Αποτέλεσμα εικόνας για απθ εξετασεις

Από τις 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι Πανελλαδικές για τα παιδιά Ελλήνων του εξωτερικού.
Από τις 7 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι εξετάσεις των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και Κατεύθυνσης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
των υποψηφίων που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των παιδιών Ελλήνων του εξωτερικού και των παιδιών Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Οι εξετάσεις για όλα τα μαθήματα θα αρχίζουν στις 3.30 μμ, ενώ η διάρκεια εξέτασης για κάθε μάθημα θα είναι τρεις ώρες.
Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες εξετάζονται, τις ίδιες ώρες και στα ίδια μαθήματα από επιτροπή που θα λειτουργήσει  στο Βαθμολογικό Κέντρο.
Για την παραλαβή του Δελτίου Εξεταζομένου και για τον τόπο εξέτασης, θα λάβουν σχετική ειδοποίηση πριν την έναρξη των εξετάσεων από τη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.
Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων καθώς και ο χρόνος Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για επιλογή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα οριστεί με νεότερη Υπουργική Απόφαση.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων εδώ.

http://www.voria.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου