Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Καιρός Παρασκευή 21-8-2015



Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια τμήματα και ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές στα ορεινά και μετά το απόγευμα στις Σποράδες και τη Βόρεια Εύβοια περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015.
Τα φαινόμενα σε Μακεδονία, Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες και Βόρεια Εύβοια ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 33 βαθμούς), 25 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 25 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς 6 μποφόρ και μετά το απόγευμα στο Βόρειο Αιγαίο σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων μετά το μεσημέρι στα βόρεια και δυτικά κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε σήμερα Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι περιμένουμε σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου