Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Καιρός (Κυριακή 19-7-2015)






Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο και ζέστη στα δυτικά, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 19 Ιουλίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 35 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη Νότια Κρήτη να φτάνει τους 34 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Κεντρικό Αιγαίο και το Μυρτώο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου αλλά στα ανατολικά του νομού θα είναι 3-4 βαθμούς κελσίου χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Ν. Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου