Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

''Απόβαση'' από 45 bloggers του τουρισμού αύριο στη Θεσσαλονίκη για να γράψουν για αυτήν



Σαράντα πέντε bloggers του τουρισμού, από Ευρωπαϊκές χώρες, Κίνα και Βραζιλία -  12 χώρες στο σύνολο - φτάνουν σήμερα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να την γνωρίσουν από κοντά, να την φωτογραφίσουν και να γράψουν για αυτήν στα blog τους και τα άλλα ηλεκτρονικά μέσα στα οποία συμμετέχουν.
Η επίσκεψη αυτή, με την ονομασία ''Θεσσαλονίκη, νέα στην καρδιά'', οργανώθηκε από την MKO, Maketing Greece, που εδώ και λίγο καιρό διαθέτει περιφερειακό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, εστιατόρια, τουριστικά γραφεία, ξεναγούς κλπ).

Οι bloggers θα μείνουν μέχρι το Σάββατο στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ η επίσκεψη τους δε θα περιοριστεί μόνο στην Θεσσαλονίκη, αφού θα επισκεφτούν επίσης Χαλκιδική και Πιερία. H Marketing Greece από την πλευρά της έχει ετοιμάσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα για αυτούς, που στόχο έχει να τους φέρει σε επαφή με τη νεανική πλευρά της πόλης, τους γρήγορους ρυθμούς της, αλλά και τις χαλαρές στιγμές στα καφέ και τα μπαρ της Θεσσαλονίκης. Ακόμη, αναμένεται να κάνουν περιπάτους στο ιστορικό κέντρο, γνωριμία με δημιουργικές δραστηρίοτητες, γευσιγνωσίες, με σκοπό να ανακαλύψουν την φιλόξενη πλευρά της πόλης. 
Αν λοιπόν αυτές τις μέρες δείτε κάποιους σε Θεσσαλονίκη, Πιερία και Χαλκιδική να σας φωτογραφίζουν, χαμογελάστε, είναι για καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου