Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Καιρός (Κυριακή 28- 6-15)



Λίγες νεϕώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα,
από 16 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να ϕτάνει τους 30 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό και Βορειοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοϕάνεια με λίγες νεϕώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα ϕτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοϕάνεια με τοπικές νεϕώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα ϕτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα σχεδόν θυελλώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου