Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Απίστευτο βίντεο! Γιατρός «φέρνει τούμπα» το μωρό στην κοιλιά της μαμάς!

Ο «γητευτής των μωρών» Δρ Andrew Bisits εφάρμοσε την τεχνική της
Εξωτερικής Κεφαλικής Αναστροφής (ECV) ώστε να φέρει το μωρό στα... ίσια του και να μπορέσει η γυναίκα να γεννήσει φυσιολογικά.

Η 35χρονη Christy Rojas έμεινε έγκυος στο δεύτερο γιο της το 2013. Στις 28 εβδομάδες της κύησης, το έμβρυο στεκόταν «όρθιο» μέσα στην κοιλιά της, με το κεφάλι προς τα επάνω και τα πόδια προς τα κάτω. Για να μπορέσει η γυναίκα να γεννήσει φυσιολογικά, το μωρό θα έπρεπε να βρίσκεται με το κεφάλι προς τα κάτω. Εάν το μωρό βρίσκεται στη λάθος στάση, αυξάνεται σημαντικά ο κίνδυνος επιπλοκών κατά τον τοκετό και συνήθως χρειάζεται να γίνει καισαρική τομή.

Η 35χρονη ήθελε πολύ να γεννήσει φυσιολογικά και δοκίμασε διάφορες φυσικές μεθόδους. Στις 32 εβδομάδες, το... επίμονο μωρό συνέχιζε όμως να στέκεται όρθιο. Όταν διαπίστωσε ότι καμία από τις μεθόδους δεν φέρνει αποτέλεσμα, συζήτησε με τον Δρ Andrew Bisits το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί η Εξωτερική Κεφαλική Αναστροφή, κατά την οποία ο γιατρός χρησιμοποιεί τα ίδια του τα χέρια, ασκώντας πίεση εξωτερικά στην κοιλιά της μητέρας, για να γυρίσει το μωρό στη θέση που πρέπει.

Δείτε τον Δρ Bisits να εφαρμόζει την Εξωτερική Κεφαλική Αναστροφή στην 35χρονη!


 http://www.zoomblog.org


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου