Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Βρώμικο σχέδιο σε πλήρη εξέλιξη – Αφυπνιστείτε…

Πρώτα στοχοποιήθηκαν τα ΟΥΚ, για τα συνθήματά τους στην παρέλαση
(Είναι τόσο φαιδροί που επαναλαμβάνονται με τρόπο που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της αθλιότητας)

Παράλληλα ενεργοποιήθηκε το γνωστό παρακράτος της κουκούλας (έστω και αν στα πρώτα του βήματα εμφανίζεται χωρίς κουκούλα), και το βρώμικο σχέδιο της πολιτικής εκτροπής μπαίνει πλέον σε πλήρη εφαρμογή.



Οσονούπω θα μπουν στο παιχνίδι και οι αγαπημένοι της γιαγιάς Τασίας που ξαμολήθηκαν και πάλι στην Ομόνοια (και αυτό ως αυτονόητο στοιχείο του «προοδευτικού» ουμανισμού επιχειρήθηκε να εμφανιστεί) συντονισμένα και χορογραφημένα από ξένες πρεσβείες και μυστικές υπηρεσίες, για να τσακίσουν την Αθήνα και να «πείσουν» την κοινωνία πως πρέπει να παραμείνει κλεισμένη στα σπίτια της.

Ο Πανούσης φαίνεται πως αντιλαμβάνεται που πάει το πράγμα, και η απέλπιδα προειδοποίηση του, δε θα πρέπει από κανέναν να αγνοηθεί.

Τα γεωπολιτικά συμφέροντα που συγκρούονται με επίκεντρο τη χώρα μας είναι τεράστια, και δε θα διστάσουν να λειτουργήσουν ακόμη και δολοφονικά προκειμένου να…

επιβάλουν πρωτοφανείς συμβιβασμούς, και να καθηλώσουν την κοινωνία στο περιθώριο.

Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα και πάνω απ όλα η παραδοσική Αριστερά, και ΝΑΙ… το ΚΚΕ, θα πρέπει να τολμήσουν να δουν την πραγματικότητα κατάματα, και να σταματήσουν να οχυρώνονται πίσω από αδιέξοδα ιδεολογήματα που εγκλωβίζουν συνειδήσεις και αγκυλώνουν τη πολιτική δράση.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες… Οι προωθούμενοι πολιτικοί συμβιβασμοί αναμένεται να προσλάβουν διαστάσεις εθνικής τραγωδίας… Και ο νεοναζισμός θυμίζουμε πως είναι και παραμένει εδώ…

Φαινόμενα αποδυνάμωσης, και πολύ περισσότερο υποστολής της εθνικής ατζέντας, τροφοδοτούν με νεανικές ψυχές τις γραμμές του.

Μην ολιγωρίσετε… Μην εγκληματίσετε…


 http://www.zoomblog.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου