Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Νέα πρότυπο κτίριο για τη ΔΟΥ Αμπελοκήπων


Νέα πρότυπο κτίριο για τη ΔΟΥ Αμπελοκήπων


Στην οδό Καραολή & Δημητρίου 15, στον Εύοσμο
Στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης των υποδομών, των συνθηκών λειτουργίας, της υποδοχής-εξυπηρέτησης των πολιτών, αλλά και γενικότερα των υπηρεσιών της ΓΓΔΕ, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου θα εγκαινιάσει, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στις 14:00μμ, το νέο πρότυπο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης στην οδό Καραολή & Δημητρίου 15, στον Εύοσμο.

Συγκεκριμένα, το κτίριο που ανεγέρθηκε με προδιαγραφές χρήσης ΔΟΥ αποτελείται από :τρεις ορόφους για την εξυπηρέτηση των αναγκών εύρυθμης λειτουργίας των τμημάτων της Δ.Ο.Υ. δύο υπόγεια, εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιείται ως χώρος αρχείου και το δεύτερο κατά το ήμισυ επίσης ως χώρος αρχείου, ενώ το υπόλοιπο ως χώρος στάθμευσης .
 Ο κάθε όροφος καταλαμβάνει επιφάνεια 700 τ.μ. με αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης – πυρανίχνευσης καθώς και σύστημα συναγερμού και παρακολούθησης με κάμερες τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου, ενώ για την ψύξη και θέρμανση του κτιρίου υπάρχει παροχή φυσικού αερίου. Για τους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. υπάρχει στην είσοδο αυτόματο σύστημα προσέλευσης – αποχώρησης με μαγνητική κάρτα.     
Το κτίριο έχει ειδική πρόσβαση για ΑΜΕΑ και διαθέτει σε κάθε όροφο όλα τα απαιτούμενα μέσα για την εξυπηρέτησή τους. Στα τμήματα της Δ.Ο.Υ που έχουν συναλλαγή με το κοινό υπάρχουν μηχανήματα για έκδοση αριθμού προτεραιότητας εξυπηρέτησης και ηλεκτρονική ένδειξη πάνω από τα γκισέ με τον τρέχοντα αριθμό εξυπηρέτησης.
Στην τελετή εγκαινίων θα παραστούν ο Μητροπολίτης Νεάπολης – Σταυρούπολης Βαρνάβας, οι Βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης κ.Καράογλου και κ. Αναστασιάδης, ο Διευθυντής της Φορολογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ. Κουτμερίδης, οι Δήμαρχοι Ευόσμου – Κορδελιού κ. Σιούλας και Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Κυρίζογλου, οι Αντιδήμαρχοι  Ευόσμου – Κορδελιού κ. Δανιηλίδης και κ. Καμαρινός, ο Γενικός Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κ. Μωυσίδης, ο Γενικός Υποδιευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κ. Τυριακίδης καθώς και οι Διευθυντές των Δ.Ο.Υ. Νομού Θεσσαλονίκης και Κιλκίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου