Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Νιώσε το φως της Ανάστασης


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Νιώσε το φως της Ανάστασης

Για να είσαι καλά αυτό που θα πρέπει να κάνεις πρώτα από όλα είναι να ξεφορτωθείς τις ενοχές σου. Σε έχουν φοβίσει με το Θεό που είναι τιμωρός, με την κόλαση και γεμίζεις με ατελείωτες τύψεις και φόβους.
Με την φετινή Ανάσταση άφησε πίσω σου τον Θεό που μουτρώνει, απειλεί, εκδικείται, έχει ψυχολογικά και θέλει να σε τιμωρήσει μέσα στα καζάνια της κολάσεως. Άφησε πίσω σου τον Θεό που θέλει να είσαι δυστυχής και που ψάχνει συνέχεια να βρει αμαρτίες, αστοχίες, παραλείψεις και λάθη για να σε απορρίψει.

Βρες τον Χριστό της καρδιάς σου, της καλοσύνης και της ζεστασιάς. Βρες τον φίλο όλων των αμαρτωλών, των πορνών και των τρελών που ήρθε στον κόσμο για να πάρει στους ώμους του την δική σου κακία, αμάθεια, απραξία, έλλειψη εμπιστοσύνης, εχθρότητα, ζήλεια και κυρίως την απουσία αγάπης.
Μια απόφαση είναι για σένα η Ανάσταση. Αρκεί να το πιστέψεις και θα γίνει. Τότε όλα μέσα σου θα φωτιστούν και η λαμπάδα της Ανάστασης θα φέρει μέσα σου το φως που χρειάζεσαι για να δεις και να κάνεις το κλικ.
Να θυμάσαι ότι οι άνθρωποι είναι σαν τα βιτρό.
Λάμπουν και ακτινοβολούν όταν ο ήλιος είναι έξω, αλλά όταν επικρατεί το σκοτάδι, η αληθινή τους ομορφιά αποκαλύπτεται μόνο όταν υπάρχει φως από μέσα. Το φως της Ανάστασης!
Καλή Ανάσταση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου