Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Από τις 9 ως τις 16 Ιουνίου θα διαρκέσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις


Από τις 9 ως τις 16 Ιουνίου θα διαρκέσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις


Από τις 9 έως τις 16 Ιουνίου θα διαρκέσουν οι φετινές επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες αφορούν υποψηφίους που αποδεδειγμένα εξαιτίας ασθένειας ή σοβαρού κωλύματος δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος ή διέκοψαν την εξέτασή τους.

Οι μαθητές καλούνται να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα στο Λύκειο τους εντός τριών ημερών από την ημέρα που απουσίασαν.
Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν σε κάποιο από τα μαθήματα των επαναληπτικών εξετάσεων και απουσιάσουν από τις ενδοσχολικές εξετάσεις θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα του σχολείου τους.
Υποψήφιος που θα έχει παραπεμφθεί στις επαναληπτικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων σε μάθημα που εξετάζεται τη Δευτέρα 15-6-2015 ή την Τρίτη 16-6-2015, και παράλληλα θα εξεταστεί και στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών την Τετάρτη 17-6-2015, τότε μπορεί να εξεταστεί στα Αγγλικά σε εξεταστικό κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, έπειτα από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου