Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Τα ονόματα έξι ανθρώπων του πολιτισμού και του καρδιοχειρούργου Π.Σπύρου θα δοθούν σε αίθουσες του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου της Ικτίνου



Τα ονόματα έξι ξεχωριστών προσωπικοτήτων του πολιτισμού που φοίτησαν στους χώρους του, καθώς και του καρδιοχειρουργού, Παναγιώτη Σπύρου, παίρνουν ισάριθμες αίθουσες του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου της Ικτίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 7.30 μ.μ., θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας αιθουσών του σχολείου, με ονόματα διακεκριμένων-αποφοίτων.

Συγκεκριμένα, επτά αίθουσες του κτιρίου του Λυκείου θα πάρουν τα ονόματα των Μανόλη Ανδρόνικου, Ντίνου Χριστιανόπουλου, Μ. Καραγάτση, Απόστολου Βακαλόπουλου, Τάκη Βαρβιτσιώτη, Γιώργου Βαφόπουλου και Παναγιώτη Σπύρου, ενώ το Θεατράκι θα πάρει το όνομα του Κώστα Βουτσά.
Έτσι, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σε μια τελετή που θα περιλαμβάνει παρουσίαση των βιογραφικών των συγκεκριμένων αποφοίτων, δρώμενα μαθητών του 2ου ΓΕΛ πάνω σε έργα των τιμώμενων και συμμετοχή της χορωδίας του 2ου Γυμνασίου, θα πραγματοποιηθεί η ονοματοδοσία.
Παράλληλα, κάποιες από τις αίθουσες θα "υιοθετηθούν" από αποφοίτους, προκειμένου να αναβαθμιστούν υλικοτεχνικά, ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Κώστας Βουτσάς, ο Ντίνος Χριστιανόπουλος, καθώς και μέλη των οικογενειών του Π. Σπύρου, του Δ. Βαρβιτσιώτη, του Α. Βακαλόπουλου κ.α.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου