Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Guardian: Η Θεσσαλονίκη στις 10 πόλεις για εναλλακτικές μικρές αποδράσεις




Η Βρετανική εφημερίδα Guardian κάλεσε τους αναγνώστες της να αναδείξουν τους αγαπημένους τους εναλλακτικούς City break προορισμούς στην Ευρώπη και πολλοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν κι έστειλαν τις δικές τους προτάσεις. Στη λίστα που δημοσιεύτηκε σήμερα στη διαδικτυακή της έκδοση, συμπεριλαμβάνεται και η Θεσσαλονίκη, το κείμενο για την οποία συνοδεύεται από φωτογραφία καφέ- μπαρ στην παλιά παραλία της πόλης.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στον Λευκό Πύργο, το πιο γνωστό μνημείο της πόλης, ενώ οι υπογράφοντες αναφέρονται με θερμά λόγια στη νυχτερινή ζωή της πόλης, τα καφέ και τα μπαρ της. Οι λάτρεις της γαστρονομίας έκαναν τις δικές τους προτάσεις, με το Μπουγατσάν να έχει ξετρελάνει, όπως φαίνεται, και το... διεθνές κοινό!
Στη λίστα των εναλλακτικών City break προορισμών συμπεριλαμβάνονται επίσης η Μπολόνια της Ιταλίας, η Νίκαια της Γαλλίας, το Αλγκέρο στην Ιταλία, το Σαράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, η Λουμπλιάνα της Σλοβενίας, η Γρανάδα ης Ισπανίας, η Σόφια στη Βουλγαρία, το Βρότσλαβ στην Πολωνία και η Βασιλεία της Ελβετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου