Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015




 Γράφει η ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

    
ΕΛΛΗΝΑΣ γεννιέσαι… δεν γίνεσαι! Με κανένα Νόμο και καμιά δύναμη. ΄Η γεννήθηκες στην Ιερή γη των Ελλήνων… ή ήρθες απρόσκλητος να την… κατακτήσεις.
    Αν γεννήθηκες εδώ κι ανατράφηκες απ' τους γονείς σου με ελληνική ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, κι απ' τους δασκάλους σου με ελληνική ΠΑΙΔΕΙΑ… τότε ναι, είσαι γνήσιος ΕΛΛΗΝΑΣ και υπερήφανος για την καταγωγή σου. Γιατί μέσα στις φλέβες σου ρέει αίμα ελληνικό, που σου δίνει την δύναμη να αγωνίζεσαι για τα ΙΔΑΝΙΚΑ της ξακουστής φυλής σου.
     Αν όμως γεννήθηκες σε άλλους τόπους, με άλλες ρίζες και με άλλη νοοτροπία… τι θέλεις από την Ελλάδα μας; Να αρπάξεις θες κι εσύ, κομμάτι απ' την δοξασμένη Ιστορία μας και κομμάτια απ' τα αιματοβαμένα χώματά μας; Με ποιο δικαίωμα απαιτείς να πάρεις τον ιερό τίτλο του ΕΛΛΗΝΑ; 


Εσύ που απ' την κοιλιά της μάνας σου ήρθες μέσα σ' ένα σαπιοκάραβο για να γεννηθείς εδώ. Ποιος σε κάλεσε και ποιος θες να σε κατοχυρώσει πολιτειακά; Γιατί η μάνα σου επέλεξε να σε φέρει να γεννηθείς εδώ; Τι είχε στο πονηρό μυαλό της; Να εκμεταλλευτεί μια "τρύπα" του Νόμου μας, που σκόπιμα άφησαν ανοιχτή διεφθαρμένες κυβερνήσεις;.
..
     Κι επειδή έκανε κατάχρηση αυτής παρατυπίας τόσα χρόνια και σε μεγάλωσε με έξοδα του ελληνικού Κράτους και πήγες στο Δημόσιο σχολείο μας δωρεάν και δεν πλήρωνες φόρους με τα προνόμια του αλλοδαπού εις βάρος των Ελλήνων μαθητών… κι επειδή τώρα που τελείωσες το σχολείο και θες να σπουδάσεις για να εξασφαλιστείς επαγγελματικά, πάλι εις βάρος τόσων χιλιάδων ανέργων Ελλήνων… για τους οποίους δεν νοιάζεσαι εσύ που είσαι ο ΞΕΝΟΣ… τώρα τι ζητάς απ' την πατρίδα μας;   
    Αυτήν που οι γονείς σου θεώρησαν παράδεισο, για να καλύψουν τις μεταναστευτικές τους ανάγκες; Αυτήν που σας δέχτηκε από γενναιοδωρία και σας πρόσφερε την φιλοξενία της; Αυτήν που σας ευεργέτησε σαν δεύτερη πατρίδα σας, παρόλη την επαγγελματική σας ανεπάρκεια; Εσείς που ήρθατε απρόσκλητοι με τα ρούχα που φορούσατε, χωρίς νόμιμα χαρτιά αλλά ακριβοπληρώνοντας (ΠΩΣ;) δουλέμπορους για την μεταφορά σας; Εσείς οι ξεριζωμένοι απ' τις δεινοπαθούσες πατρίδες σας, ήρθατε για να ρημάξετε την δική μας; Εσείς που φύγατε από εκεί, που δεν είχατε μέλλον… κι ήρθατε εδώ για να καταστρέψετε το δικό μας; Δεν σας αρκεί  που βρήκατε δουλειές και συμπαράσταση απ' τις ελληνικές οικογένειες… τώρα απαιτείτε να αποκτήσετε και τα ίδια δικαιώματα με μας;
    Βρήκατε πόρτα κι ορμήσατε σαν πεινασμένοι λύκοι στο μαντρί και μας κατασπαράξατε με τις κλεψιές και το παρεμπόριό σας. Πουλάτε στους δρόμους την πραμάτεια σας ξεδιάντροπα μπροστά στα μαγαζιά, που πληρώνουν φόρους κι ενοίκια.  Καταφέρατε να μην μπορεί ο Έλληνας να βγει νύχτα απ' το σπίτι του. Με ποια λογική λοιπόν θεωρείτε "ΔΙΚΑΙΟ" να αποκτήσετε την  ελληνική υπηκοότητα; Τι κάνατε για να την δικαιούστε; Μήπως οι πρόγονοί σας εκπολίτισαν τους βάρβαρους όπως οι δικοί μας, ή μήπως πολέμησαν στο πλάι μας, όταν μας κήρυξαν τον πόλεμο οι ευρωπαίοι φασίστες; Δεν θυμόμαστε να είχαμε συμμάχους Αλβανούς, Αφρικανούς, Πακιστανούς… Κι όμως ανεχτήκαμε να μας στερείτε τις δουλειές μας κι από πάνω τώρα ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ το ΔΙΚΙΟ σας. Από πού κι ως πού θέλετε να πάρετε ελληνική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, για να αποκτήσετε τα ίδια δικαιώματα με μας, που γεννηθήκαμε εδώ κι έχουμε τις ρίζες μας στους ΕΛΛΗΝΕΣ προγόνους μας;
     Αυτοί που σας έφεραν σκόπιμα για να σας εκμεταλλευτούν κι αυτοί που σας πήραν στις δουλειές τους και σας "ήπιαν το αίμα" εκμεταλλευόμενοι την παράνομη είσοδό σας… αυτοί τώρα να σας πάρουν στα σπίτια τους να σας συντηρούν με δικά τους έξοδα. Αυτό είναι το δίκιο των νομοταγών Ελλήνων, που δεν εκμεταλλεύτηκαν κανέναν από σας. Ζητείστε λοιπόν το δίκιο σας απ' τα "αφεντικά" σας κι αν δεν το… βρείτε, γυρίστε ήσυχα ήσυχα στις πατρίδες σας και χτίστε εκεί το μέλλον σας, με τις ΓΝΩΣΕΙΣ της Ελληνικής Φυλής, που σας προσφέραμε. 
    Επειδή δεν γνωρίζετε  περί ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, μάθετε πως είναι ο νομικός, πολιτικός, πολιτιστικός και συναισθηματικός δεσμός, που συνδέει το άτομο με την κοινότητα απ' την οποία κατάγεται. Αποτελείται δε από τα μέλη μιας φυλής με κοινή γλώσσα, χρήση κοινού εδάφους, κοινά ήθη, παραδόσεις και πολιτισμό. Η Ιθαγένεια μεταδίδεται από τον γονιό στον φυσικό του απόγονο. Άρα η όποια ιθαγένεια είναι μια ιδιότητα, την οποία απλά έχεις ή δεν έχεις. Κι επειδή μόνο μια ιθαγένεια μπορεί να έχει κάποιος, η εκ των υστέρων αναγνώρισή της γίνεται βάσει του δίκαιου της καταγωγής (ius sanguinis), αν υπάρχουν τα χαρακτηριστικά που συνδέουν το άτομο με την εν λόγω ομάδα.
    ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ είναι ο νομικός και πολιτικός δεσμός, που συνδέει το άτομο ως πολίτη με την Πολιτεία, απ' την οποία πηγάζουν τα δικαιώματα κι οι υποχρεώσεις για αμφότερα τα μέρη. Η υπηκοότητα αποκτάται αυτόματα από όσους έχουν την Ιθαγένεια του Κράτους-Εθνους ή είναι μειονότητες-κάτοικοι στην επικράτειά του. 
    ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ είναι η επίσημη διοικητική πράξη, με την οποία ένα Κράτος απονέμει την ιδιότητα του πολίτη (ιθαγένεια) σε ΠΟΛΙΤΗ άλλου Κράτους, εφοδιάζοντάς το με τα απαραίτητα δημόσια έγγραφα (ταυτότητα, διαβατήριο κ.ά.) Με τους ισχύοντες διεθνώς Νόμους η πολιτογράφηση μπορεί να τελεστεί μόνο εάν το ζητήσει ο ενδιαφερόμενος. Συνήθη κριτήρια για τις εθνικές νομοθεσίες, είναι η καταγωγή από κάτοχο της ιθαγένειας ή μέλος εθνικής μειονότητας του εξωτερικού (δίκαιο του αίματος), γέννηση ή και για χρόνια διαμονή στην χώρα (δίκαιο του εδάφους), ή για πρόσφυγες.   
    Όμως εμείς οι Έλληνες είμαστε υπήκοοι του Ελληνικού Κράτους. Αν όμως γίνουν κι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα πολλά χρόνια κι αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα με μας… (για υποχρεώσεις… μιλιά) τα δικά μας θα υποστούν αρνητικές αλλοιώσεις. Πρέπει λοιπόν η Κυβέρνηση να κάνει ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑ, πριν αποφασίσει να δώσει ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ στους μετανάστες… γιατί αυτομάτως θα γίνονται κι αυτοί κυρίαρχοι του τόπου μας, με αποτέλεσμα να διαλύεται η εθνολογική σύσταση του ΕΘΝΟΥΣ μας. Άρα τι ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ τι ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ; Την ίδια φθορά θα υποστούμε όλοι. Εμείς όμως ως κυρίαρχοι πολίτες της πατρίδας μας θα επιτρέψουμε την ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ μας ΑΛΛΟΙΩΣΗ, χωρίς να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου