Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 28-2-2015



Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνεια στην Ήπειρο και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, περιμένουμε...
το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Μυρτώο σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση.

meteo.gr

http://ksipnistere.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου