Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 15-2-2015


Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015. Το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ενώ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη...Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -3 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 1 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 0 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

meteo.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου