Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Απιστευτο συγκλονιστικο βιντεο !! Άλλαξε τις λέξεις στην επιγραφή ενός τυφλού. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους.

http://i.ytimg.com/vi/9-wr9BUtI_8/0.jpgΚαθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της αδυναμίας πολλών ανθρώπων να επιβιώσουν. Άποροι κάθε ηλικίας, ζητούν στο δρόμο τη βοήθεια μας. Άλλοτε αγγίζουν μέσα μας κάποια ευαίσθητη χορδή κι άλλοτε γυρνάμε το κεφάλι και συνεχίζουμε το δρόμο μας. Δυστυχώς όμως, τις περισσότερες φορές, απορροφημένοι από τα δικά μας προβλήματα, αδιαφορούμε.

Αυτός ο ηλικιωμένος τυφλός άνδρας, στέκεται στην άκρη του δρόμου και ζητά ελεημοσύνη. Λίγοι τον προσέχουν, μέχρι που μια περαστική κοπέλα αποφασίζει να αλλάξει την επιγραφή της επετείας του. Πόση δύναμη, άραγε, μπορούν να κρύβουν οι λέξεις; Ίδιες έννοιες, που όμως αν διατυπωθούν διαφορετικά, μιλούν μέσα μας. Καταφέρνουν να αφυπνήσουν την ξεχασμένη μας ανθρωπιά με μοναδικό τρόπο!

Δείτε το βίντεο μέχρι τέλους. Και θυμηθείτε πως γεννηθήκαμε να νοιαζόμαστε και να μοιραζόμαστε. Ανοίξτε την καρδιά σας κι αφήστε την εικόνα να σας συγκινήσει. Θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τους ανήμπορους ανθρώπους αλλά και τις πεποιθήσεις σας για τη δύναμη των λέξεων…





http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου