Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Η διαδρομή του χρήματος

                                   

Την άνοιξη του 2015 θα λειτουργήσει το πρώτο υδατοδρόμιο στην Κέρκυρα


ydatodromio

Την άνοιξη του 2015 αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο ελληνικό υδατοδρόμιο στην Κέρκυρα, προκειμένου να υποδεχτεί τουρίστες την πασχαλινή περίοδο. «Κλειδί» για τη λειτουργία του θα αποτελέσει η αδειοδότηση και άλλων υδατοδρομίων στην ευρύτερη περιοχή.
Έπειτα από την υπογραφή της απόφασης για την ίδρυση στην Κέρκυρα του πρώτου υδατοδρομίου στην Ελλάδα, το περασμένο Σάββατο, από τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Με ένα κλικ θα βλέπουμε πόσα ένσημα έχουμε


ika

Πρόσβαση με ένα κλικ σε 147 δισεκατομμύρια ασφαλιστικές ώρες, 20 χρόνια εργασίας και ασφάλισης, θα μπορούν να έχουν, μέχρι το τέλος του χρόνου, οι ασφαλισμένοι σε όλα τα ασφαλιστικά Ταμεία.
Το «ασφαλιστικό βιογραφικό» αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή τις επόμενες ημέρες, προκειμένου όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας να παρακολουθούν τον ασφαλιστικό τους βίο, μόνο με τη χρήση ενός υπολογιστή.

180 για τον προεδρο!

                               

Καταγγελία προς τη ΔΕΗ


Η πολιτική των Μνημονίων, έχει οδηγήσει μαζικά τους εργαζόμενους στην ανεργία (28%) και τη φτώχεια (σε καθεστώς ένδειας 2,5 εκατομμύρια, ενώ ακόμη 3,8 εκατ., απειλούνται άμεσα από τη φτώχεια)...

Προσοχή - Ιός "κλειδώνει" αρχεία και ζητάει... λύτρα

Προσοχή - Ιός κλειδώνει αρχεία και ζητάει... λύτρα
Ο ιός εξαπλώνεται - μεταδίδεται κυρίως, μέσω "μολυσμένων" μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), αλλά και μέσω "επισφαλών" ιστοσελίδων.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Bang Bang (My Baby Shot Me Down) Nancy Sinatra


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

ΜΠΛΟΦΑ ή ΑΛΗΘΕΙΑ ?

Του Ανδρέα Μελεζιάδη...


Εδώ και λίγες μέρες, με την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χα’ι’κάλη για απόπειρα δωροδοκίας του για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γίνεται ‘’χαμός’’ σε όλα τα δελτία ειδήσεων, πρωτοσέλιδα εφημερίδων, πολιτικές ιστοσελίδες κτλ.

Δήμαρχος Γαύδου: Μας ενοχλούν οι πτήσεις των ελληνικών F-16, ζητάμε να μην πετούν πάνω από το νησί



Να σταματήσουν να πετούν τα ελληνικά μαχητικά F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τη Γαύδο γιατί… ενοχλούν. Αυτό ζητάει η υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος του ακριτικού νησιού Ευαγγελία (Γκέλη) Καλλινίκου, την ώρα που οι τουρκικές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου χτυπάνε κόκκινο.

Προγράμματα ΕΣΠΑ: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 100% για να στήσουν τη δική τους δουλειά



Τα πρώτα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ κάνουν ποδαρικό το νέο έτος και αφορούν ενισχύσεις για ανέργους που θέλουν να κάνουν επιχειρήσεις αλλά και για υφιστάμενες εταιρείες, προκειμένου να στραφούν σε ξένες αγορές και να ενισχύσουν την καινοτομία τους.

Μαϊμού δίνει τις πρώτες βοήθειες σε μαϊμού! (VIDEO)

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή μία μαϊμού, να προσπαθεί να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε μία άλλη μαϊμού. Το ένα από τα ζώα χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Κανπούρ στα βόρεια της Ινδίας και έπεσε αναίσθητο στις ράγες.

Ο γρίφος του Αϊνστάιν! Μόνο το 2% των ανθρώπων μπορεί να τον λύσει!


1

Ο Einstein έγραψε αυτό το γρίφο στον 20 αιώνα. Υποστήριξε ότι το 98% των ανθρώπων δεν μπορούν να το λύσουν…Διαβάστε τον γρίφο: Υπάρχουν 5 σπίτια, 5 διαφορετικών ανθρώπων. Σε κάθε ένα σπίτι ζει ένας άνθρωπος διαφορετικής εθνικότητας. Οι 5 ιδιοκτήτες πίνουν ένα συγκεκριμένο είδος ποτού ,καπνίζουν μια συγκεκριμένη μάρκα τσιγάρων και έχουν ένα συγκεκριμένο κατοικίδιο.

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 22-12-2014



Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και ορεινά τμήματα της Κρήτης, οι οποίες το απόγευμα θα σταματήσουν και πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα, με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε, σήμερα, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.
Νωρίς το πρωί στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Δ. Θεσσαλονίκης: Κλειστοί την περίοδο των εορτών οι παιδικοί σταθμοί






Κλειστοί θα παραμείνουν λόγω των εορτών οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του δήμου Θεσσαλονίκης από μεθαύριο Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014 έως και την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας τους. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά από την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015.