Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Καταγγελία προς τη ΔΕΗ


Η πολιτική των Μνημονίων, έχει οδηγήσει μαζικά τους εργαζόμενους στην ανεργία (28%) και τη φτώχεια (σε καθεστώς ένδειας 2,5 εκατομμύρια, ενώ ακόμη 3,8 εκατ., απειλούνται άμεσα από τη φτώχεια)...
Χιλιάδες επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους στα λουκέτα, τους τοκογλύφους και την ανεργία, με αποτέλεσμα η επιβίωση να γίνεται με δυσκολία.

Την ίδια ώρα η ανάλγητη διοίκηση της ΔΕΗ σε αγαστή συνεργασία με τη συγκυβέρνηση και την τρόικα δείχνει το απάνθρωπο της πρόσωπο κόβοντας καθημερινά το ρεύμα σε χιλιάδες οικογένειες. Πρόκειται για ένα στυγνό εκβιασμό που έχει οδηγήσει σε αρκετούς θανάτους σε όλη τη χώρα τα τελευταία χρόνια (οι φοιτητές στη Λάρισα, η μικρή Σάρα στη γειτονιά μας, η τετραπληγική γυναίκα στο Ρέθυμνο κτλ.), ενώ θα οδηγηθούμε σε νέες τραγωδίες αν δεν σταματήσουμε αυτή τη δολοφονική πολιτική. Η φωτογραφία που επισυνάπτουμε είναι ενδεικτική της τραγικής κατάστασης στη Δυτική Θεσσαλονίκη. http://epitropidrasisds.blogspot.gr/2014/12/blog-post_21.html

Γι αυτό το λόγο, θα συνεχίσουμε να πιέζουμε με αγώνες και κινητοποιήσεις τη ΔΕΗ μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος. Καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης σε κινητοποιήσεις : Δευτέρα 22/12, Τρίτη 23/12 και την Τετάρτη 24/12 στις 10πμ έξω από τη ΔΕΗ Δυτικών (26ης Οκτωβρίου 28, απέναντι από τα δικαστήρια).

-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, νερού, απειλής κατάσχεσης σπιτιού, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων κτλ.

στo τηλέφωνο:2310265730,

στο email: epitropidrasis@gmail.com

στο blog: www. epitropidrasisds.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου