Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΡΔΙΑ VS ΜΥΑΛΟ: ΔΥΟ ΑΙΩΝΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Αναρωτηθείτε πόσες μα πόσες φορές βρεθήκατε ανάμεσα στο μυαλό και στην καρδιά. Ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει. Ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Πολλές, πολλές, πάρα πολλές. Ίσως και άπειρες. Αυτή η μάχη –κακά τα ψέμματα- μας ταλανίζει όλους σχεδόν κάθε μέρα, ακόμη και για τις πιο μικρές αποφάσεις έως και τις πιο μεγάλες.

ΕΠΕΙΓΟΝ! Θανατηφόρος ιός ΘΕΡΙΖΕΙ σε ελληνικά Σχολεία- Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι ΓΟΝΕΙΣ!


152

Αυξημένα κρούσματα του ιού κοξάκι παρατηρούνται το τελευταίο δίμηνο σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία ειδικά του νομού Λαρίσης αλλά και άλλων περιοχών της χώρας, ενώ μεμονωμένο κρούσμα υπήρξε τον Νοέμβριο και σε παιδικό σταθμό στο Ζεφύρι Αττικής.

''ΑΜΟΚ'' ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 29 ΤΟΥ ΜΗΝΑ..

.

...ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ 90 ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ!
Καταιγιστική είναι η κατάθεση υπουργικών και βουλευτικών τροπολογιών στην Βουλή τα τελευταία εικοσιτετράωρα ενώ αναμένεται κορύφωση του φαινομένου...
έως την 29η Δεκεμβρίου ημέρα κατά την οποία θα κριθεί εάν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή αν η χώρα θα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές.

Μειωμένη ΔΕΗ κατά 54%: Ποιοι το δικαιούνται, τι δικαιολογητικά χρειάζονται

Μειωμένη ΔΕΗ κατά 54%: Ποιοι το δικαιούνται, τι δικαιολογητικά χρειάζονται (Λίστα)Μειωμένη τιμή ηλεκτρικού ρεύματος έως και κατά 54% σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες προσφέρει η ΔΕΗ...

Βίντεο που πρέπει να δουν όλοι: Το φτωχό αγόρι που συγκινεί με το άνοιγμα του δώρου του!

Στο βίντεο που θα δείτε ο 10χρονος Santiago που ζει στην Αργεντινή ανοίγει τα δώρα του.
Είχε ζητήσει από τους γονείς του να αγοράσουν ένα tablet αλλά ήταν κάτι που ήξερε ότι ήταν δύσκολα καθώς δεν είχαν τα χρήματα.

ΥΠΟΙΚ: Παγώνει για δύο χρόνια ο φόρος υπεραξίας στις μεταβιβάσεις ακινήτων



Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, παγώνει για δύο χρόνια ο φόρος υπεραξίας στις μεταβιβάσεις ακινήτων. Όπως τονίζουν κύκλοι του ΥΠΟΙΚ η απόφαση ελήφθη ώστε όχι μόνο να τονωθεί η αγορά ακινήτων αλλά και με στόχο να απεμπλακεί από το μεγάλο γραφειοκρατικό βάρος

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Viens danser le twist Johnny Halliday 1962http://roykoymoykoy.blogspot.gr/


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Αμφίπολη: Υπάρχουν κι άλλες κατασκευές εντός του Τύμβου, έδειξε το "σκανάρισμα"



Κι άλλες εκπλήξεις φαίνεται ότι κρύβει ο τάφος της Αμφίπολης καθώς νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλές φήμες που κυκλοφορούν και τις οποίες το υπουργείο Πολιτισμού θεωρεί ανυπόστατες. Σύμφωνα με το vima.gr, νέα δεδομένα σχετικά με όσα κρύβει μέσα του ο τύμβος της Αμφίπολης, αποκαλύπτει το «σκανάρισμα» του λόφου Καστά αλλά και στοιχεία «ταυτότητας» του σκελετικού υλικού, ως προς την ηλικία και το φύλο του νεκρού.

Ένας παππούς βρήκε 95.000 δολάρια που η γυναίκα του έκρυβε για χρόνια. Για έναν απίστευτο λόγο…

Ένας άνδρας με τη σύζυγό του είχαν έναν ευτυχισμένο γάμο για πάνω από πενήντα χρόνια. Έζησαν μαζί χαρούμενες αλλά και δυσάρεστες στιγμές, ήξεραν τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Τα πάντα, εκτός από ένα πράγμα!

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 19-12-2014


Καλές καιρικές συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες μόνο στο...
νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη, περιμένουμε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014. Στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Μήνυση κατά του Βενιζέλου κατέθεσε ο Βαξεβάνης για την "Λίστα Λαγκάρντ"


Μήνυση εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, κατέθεσε την Πέμπτη στην Εισαγγελία Αθηνών ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, κατηγορώντας τον για υπεξαγωγή δημοσίου
εγγράφου, το οποίο αφορά στην λίστα Falciani, πιο γνωστή και ως «λίστα Λαγκάρντ».

Στο εδώλιο μοναχοί και μοναχές για κομπίνα 28 εκ. ευρώ στη μονή Εμμαούς του Αγ. Βασιλείου Θεσσαλονίκης



Την παραπομπή έξι ατόμων στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για κομπίνα εκατομμυρίων στο γυναικείο μοναστήρι «Αναστάσεως του Χριστού - Εμμαούς» στον Άγιο Βασίλειο Θεσσαλονίκης, προτείνει προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο αντεισαγγελέας Εφετών Δημήτρης Μητρουλιάς.

Σήμερα οι αποζημιώσεις σε 13.710 αγρότες από τον ΕΛΓΑ





Αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου συνολικού ύψους 17,5 εκατ. ευρώ θα καταβάλει σήμερα, ο ΕΛΓΑ σε 13.710 παραγωγούς.

Ένα ευχάριστο μήνυμα!!!


                                 
                                 αισιοδοξία(αστιάκι) from gemathaiou

Οι πολιτικές εφημερίδες


Οι πολιτικές εφημερίδες