Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Οι δυσκολίες αναδεικνύουν τους γενναίους αλλά και αποκαλύπτουν τους δειλούς

Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός
Για κλάματα αλλά και για γέλια είναι τα καμώματα των πολιτικών που επιθυμούν, όχι την οικονομική ανάταση της χώρας και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά να διατηρήσουν τις θεσούλες τους, υπηρετώντας με αφοσίωση τις εντολές των πατρώνων τους.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ. ΤΙΠΟΤΑ


Η μεγαλύτερη τραγωδία σε ένα λαό, είναι να αγωνίζεται, να θυσιάζεται, να στερείται τα πάντα και στο τέλος να καταστρέφεται για ένα τίποτα...
για ένα προδοτικό κατεστημένο που έχει ξεπουλήσει την χώρα, έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία και κάθε φορά διαλαλεί με θριαμβευτικό τόνο πως μας έχει.. σώσει.

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΤΙΚΟ ΕΘΙΜΟ


Ορθόδοξο και Βυζαντινό το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο

Του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου


Συνήθως λέγεται ότι το έθιμο είναι ξενόφερτο και δυτικό.
Όμως, από χειρόγραφο κείμενο του Βρετανικού Μουσείου (ADD 17265 του 13ου αιώνα) πληροφορούμεθα ότι το έτος 512 ο αυτοκράτορας Αναστάσιος Α΄ έκτισε ένα Ναό στο Tur Abdyn της βόρειας Συρίας και μαζί με άλλα αφιερώματα πρόσφερε » …δύο μεγάλα ορειχάλκινα δένδρα τα οποία ήταν στημένα στις δύο πλευρές της Ωραίας Πύλης του Ιερού Βήματος.

Νέα αρχαιολογικά ευρήματα ανακαλύφθηκαν στον Πλαταμώνα (εικόνες)

Σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή του Πλαταμώνα Πιερίας έφερε στο φως η αρχαιολογική έρευνα που πραγματοποιεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του τμήματος Μαλιακός – Κλειδί Ημαθίας της νέας εθνικής οδού ΠΑΘΕ.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Tutti Frutti Little Richard


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Πώς περνούν την ημέρα τους οι Ελληνες.



  • Τα εκπληκτικά στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή και αφορούν έρευνα που διενεργήθηκε από τον Μάρτιο του 2013 έως τον Φεβρουάριο του 2014.


Περισσότερο χρόνο μπροστά στην τηλεόραση απ’ ό,τι στην εργασία περνούν οι Ελληνίδες και οι Ελληνες!

Ανοιχτά αύριο Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη



Από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της πόλης αρχίζει την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014. Eπίσης, τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να λειτουργήσουν και αύριο Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 με προτεινόμενο ωράριο 11π.μ. έως 6μ.μ.
Το ωράριο:

Σφαγή των Καλαβρύτων


  
Η σφαγή των Καλαβρύτων αναφέρεται στην εξολόθρευση του ανδρικού πληθυσμού και την επόμενη συνολική καταστροφή της πόλης των Καλαβρύτων στην Ελλάδα, από στρατιώτες της γερμανικής 117ης Μεραρχίας Καταδρομών,κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί : Απατεώνες στέλνουν ψεύτικα email από τράπεζες και ΥΠΟΙΚ

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί : Απατεώνες στέλνουν ψεύτικα email από τράπεζες και ΥΠΟΙΚ
Τη προσοχή των χρηστών του διαδικτύου για απατηλά ηλεκτρονικά μηνύματα (email) που φαίνεται να έχουν σταλεί από τοΥπουργείο Οικονομικών και ενημερώνουν τους παραλήπτες ότι έχουν επιστροφή φόρου, εφιστά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 13-12-2014


Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια, με παροδικές βροχές ή καταιγίδες στην Κρήτη όπου θα χιονίσει στα...
ορεινότερα τμήματα, και καλό καιρό στην υπόλοιπη χώρα με παγετό τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014. Στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Δεν θα πιστεύετε πως φτιάχνονται τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα (VIDEO)

Τα στολίζουμε κάθε χρόνο, τα βάζουμε στα σπίτια μας και χαιρόμαστε με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν!
Ο λόγος για τα Χριστουγεννιάτικο δέντρα... Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως φτιάχνονται;

Οι πολιτικές εφημερίδες