Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Αφιέρωμα στην Παράδοση του Αγίου Όρους




Στα πλαίσια της διοργάνωσης των σεμιναρίων «Ξενόπουλος διδάσκει…», πραγματοποιήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2014 στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς της Θεσσαλονίκης μια βραδιά αφιερωμένη στην Παράδοση του Αγίου Όρους.
Η artionrate, διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης προϊόντων Αγίου Όρους και των σεμιναρίων για την τεχνική της αγιογραφίας υπό τον άρχοντα Αγιογράφο Κωνσταντίνο Ξενόπουλο ετοίμασε και την παράλληλη εκδήλωση – αφιέρωμα στην παράδοση του Αγίου Όρους.

Βήμα - βήμα τι προβλέπει το Σύνταγμα για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας


Πότε χρειάζονται 200 βουλευτές, πότε 180 και πότε 151ενας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Τι προβλέπει το Σύνταγμα αν δεν εκλεγεί ΠτΔ και μέσα σε πόσες μέρες διαλύεται η Βουλή και προκηρύσσονται εκλογές.

Ε.Σ.Θ.: Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο ωράριο των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)



Από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας αρχίζει την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014.
Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να λειτουργήσουν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 με προτεινόμενο ωράριο 11π.μ. έως 6μ.μ.
Δείτε στη ΦΩΤΟ το αναλυτικό Χριστουγεννιάτικο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της Θεσσαλονίκης:

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Hey Jude The Beatles


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Πώς μπορεί να εξοντωθεί ένας λαός – Τι μας λέει ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας

Δυόμιση χιλιάδες χρόνια μετά που ο Αριστοτέλης έγραψε τα «Πολιτικά» αποδείχθηκε όχι μόνο επίκαιρος και σοφός αλλά φάνηκε να ήξερε τον σχεδιασμό όσων ήθελαν να εξοντώσουν το λαό ο οποίος είναι ο ίδιος από τότε μέχρι σήμερα. 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!


Αυτή είναι η πρώτη Χριστουγεννιάτικη κάρτα

Αυτή είναι η πρώτη Χριστουγεννιάτικη κάρτα

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 9-12-2014


Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Νότιο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά και κυρίως στη Μακεδονία...
στη Θράκη και στο Αιγαίο όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, περιμένουμε την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014. Σταδιακά ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα βελτιωθεί, με τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ να περιορίζονται στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη. Τοπικά έντονες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά.

Βαρέα μέταλλα, Αυτισμός και Ζεόλιθος.

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Οι πιο πρόσφατες μελέτες στον τομέα του αυτισμού αποδεικνύουν το γεγονός ότι το ποσοστό του αυξάνεται εκθετικά σε σχέση με την πιθανότητα ύπαρξης της ασθένειας στον πληθυσμό. Σε επίπεδο τοξικολογίας είναι εντυπωσιακό το πόσο μερικές ουσίες επηρεάζουν στην εξέλιξη και την ανάπτυξη του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Οι δικηγόροι απεργούν διότι ήταν όλα ΕΝΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ έγκλημα!



Λοιπόν, αφού τα ΜΜΕ δεν μιλούν καθόλου και θάβουν κάθε αγώνα, ας πω μια κουβέντα:
Οι δικηγόροι όλης της χώρας απεργούμε αυτές τις ημέρες όχι για τα καλά του κλάδου μας αλλά για το ότι η κυβέρνηση με το υπό ψήφιση νέο νομοσχέδιο ΚΑΤΑΡΓΕΙ και τα ελάχιστα που διδαχθήκαμε στο Πανεπιστήμιο.

Οι πολιτικές εφημερίδες


Οι πολιτικές εφημερίδες