Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Για να μη ξεχνιόμαστε...."ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ"!!!


ΟΟΣΑ: Στα 79,2 έτη το προσδόκιμο ζωής στις χώρες της ΕΕ



Το προσδόκιμο ζωής στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυξήθηκε κατά μέσο όρο σε σχέση με τη δεκαετία του 1990, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των χωρών, αναφέρει στην ετήσια έκθεσή του για την υγεία στην Ευρώπη ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).
Κατά μέσο όρο στις 28 χώρες μέλη της ΕΕ το προσδόκιμο ζωής ήταν για το 2012, 79,2 έτη, δηλαδή 5,1 περισσότερα χρόνια σε σχέση με το 1990.

Γιατί τα γυναικεία πουκάμισα έχουν τα κουμπιά στα αριστερά;


κούμπωμα γυναικείου πουκάμισου

Σίγουρα θα έχετε προσέξει την διαφορά μεταξύ των αντρικών και γυναικείων πουκάμισων, ότι δηλαδή τα κουμπιά είναι ανάποδα.

Οι Άθλιοι!..


  


 Το θέμα δεν σηκώνει αστεία, ούτε αστείες φωτογραφίες, γελοιογραφίες και τέτοια.
     Εδώ χρειάζονται πραγματικές απεικονίσεις της ηθικής και ψυχικής κακουργίας των αθλίων που μας κυβερνούν.

     Άθλιοι που τα δίνουν όλα προκειμένου να κυβερνήσουν λίγες στιγμές ακόμα, προκειμένουν να μην παραιτηθούν.
     Όλα στον βωμό των απαιτήσεων των τοκογλύφων-δανειστών:

Όλοι όσοι γελούσαν με την εμφάνιση αυτού του άντρα, δεν γνώριζαν τι έκρυβε μέσα του..




Μια γυναίκα, ιδιοκτήτρια μιας μικρής επιχείρησης ενοικιαζομένων δωματίων, διηγείται μια ιστορία που της άλλαξε τη ζωή… «Το σπίτι μας ήταν ακριβώς απέναντι από ….την είσοδο του Νοσοκομείου Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη. Ζούσαμε στον κάτω όροφο και στον πάνω όροφο είχαμε φτιάξει δωμάτια που τα νοικιάζαμε σε ανθρώπους που ήθελαν να επισκεφτούν την κλινική.

H Κραυγή Αγωνίας ενός Πομάκου …Σώστε τη Θράκη μας!

thraki_germania_turkia



‘’Αλλαγή πολιτικής τώρα . Αύριο θα είναι πολύ αργά’’

Όλα αυτά τα χρόνια εμείς οι Θρακιώτες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι καταγγέλλουμε σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται την προκλητική δράση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής στην ευρύτερη περιοχή μας καθώς και τις μεθόδους με τις οποίες εκτουρκίζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερους μουσουλμάνους της Θράκης.

Το καλύτερο αντικλεπτικό για το αυτοκίνητό σας...

                                      
                                       www.clopyandpaste

10 πράγματα που πρέπει να σκέφτεσαι όταν τιμωρείς το παιδί


Η τιμωρία είναι μια αρνητική συνέπεια που δίνεται ως αποτέλεσμα μιας ανεπιθύμητης συμπεριφοράς. Η σωστή χρησιμοποίηση της είναι δύσκολη υπόθεση γιατί μπορεί πολύ εύκολα να γίνει επιζήμια ή απλώς να μην είναι αποτελεσματική. Ας δούμε πότε μια τιμωρία διδάσκει.

ΕΟΠΥΥ: Επίσχεση εργασίας και από τους συμβεβλημένους γιατρούς και τα διαγνωστικά εργαστήρια




Μετά τις ιδιωτικές κλινικές, επίσχεση ξεκινούν από τις 8 έως και τις 12 Δεκεμβρίου, οι συμβεβλημένοι γιατροί και τα διαγνωστικά εργαστήρια, γεγονός που επιτείνει την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, καθώς θα μπορούν να επισκέπτονται τους παρόχους υγείας του οργανισμού, αλλά θα πρέπει να ζητούν απόδειξη παροχής υπηρεσιών, προκειμένου να πάρουν πίσω τα χρήματά τους στη συνέχεια.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

sabato triste Adriano_Celentano 1966


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Ελληνικές Τράπεζες διατηρούν υποκαταστήματα σε φορολογικούς παραδείσους

Στα 15 δισ. ευρώ ετησίως φτάνουν οι απώλειες για την Ελληνική οικονομία, εξαιτίας της φοροδιαφυγής όπως προκύπτει από τη δημοσιοποίηση των πεπραγμένων της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έδωσε στη δημοσιότητα ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας Γιώργος Σούρλας. Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr «Εξέχουσα» θέση στην έκθεση έχουν Τραπεζικοί Ελληνικοί όμιλοι όπου σύμφωνα πάντα με τον κ.Σούρλα έχουν ιδρύσει υποκαταστήματα Offshore στους λεγόμενους φορολογικούς παραδείσους

Αναλυτικά ποιες αλλαγές προωθούνται στον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά



Ουσιώδεις παρεμβάσεις στον νόμο 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, γνωστό ως νόμο Κατσέλη, προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης με δύο κεντρικές στοχεύσεις: πρώτον, την επιτάχυνση της εκδίκασης των υποθέσεων, οι οποίες ξεπερνούν τις 100.000 και έχουν προγραμματισθεί να εκδικασθούν ακόμη και το 2028 και δεύτερον, τον περιορισμό των λεγόμενων «στρατηγικών κακοπληρωτών».

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤH Ε. Ε ΚΑΙ ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...


Η ελληνική γλώσσα είναι πρώτα δουλειά της Μάνας (Εξαιρετικό)

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς


«Ναι, ίσια ίσια αυτό θέλουμε κι εμείς, να μπούμε στη χορεία των εθνών και στο δρόμο του πολιτισμού. Αλλά πώς να μπούμε και πως να προχωρήσουμε, αν όχι με τα δικά μας πόδια; 
Πώς θα μας αγκαλιάσουν τα άλλα έθνη, αν δεν έχουμε δικιά μας αξία, για να συμβάλουμε κι εμείς στο γενικό καλό; Κι από πού θα τη βγάλουμε αυτή την αξία, αν δεν εκμεταλλευτούμε τον φυσικό πλούτο της χώρας μας και δεν καλλιεργήσουμε τους υλικούς και πνευματικούς θησαυρούς μας;

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 3-12-2014


Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βόρεια και στη συνέχεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας περιμένουμε την ...
Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και κατά τη διάρκεια της νύκτας προς Τετάρτη στα νησιά του Κεντρικού και Βορείου Αιγαίου θα είναι ισχυρά, ενώ η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης, κυρίως στα δυτικά και νότια.

Οι πολιτικές εφημερίδες


Οι πολιτικές εφημερίδες

3 Δεκεμβρίου: Ημέρα Αναπηρίας


Picture


Αναπηρία :  διάσημοι   με   αδυναμίες   και   δυνατότητες

Στις 3 Δεκεμβρίου 1992 η γενική συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αποφάσισε να καθιερώσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία, επίσημη εορτή για τα άτομα με αναπηρία. Αυτή η κίνηση σηματοδοτούσε την αρχή για έναν δημόσιο διάλογο και ένα δημόσιο διακύβευμα σχετικά με την αναπηρία.