Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Μας έδιναν 250 δις για τα κοιτάσματα στη Γαύδο!


Ακούγεται απίστευτο… όμως, κοινοπραξία χωρών από τη Σκανδιναβία και τη Βαλτική προσέφερε στη χώρα μας 250 δις ευρώ για την έρευνα και εκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου νοτίως της Γαύδου.Κι όλα αυτα
πριν το μνημόνιο!Αυτό αποκαλύπτει η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ευαγγελία Γκόλια με σχετικό άρθρο της, που τις τελευταίες ημέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οδηγός για τις διορθώσεις του ΕΝΦΙΑ


Στη δημοσίευση νέου οδηγού για την ορθή συμπλήρωση του εντύπου Ε9 προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.

Ήδη, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου, οι διορθωτικές δηλώσεις ξεπερνούν τις 70-80.000
ημερησίως ενώ η προθεσμία μετά και την παραίτηση που ανακοινώθηκε εκπνέει στις 19 Δεκεμβρίου.

Η λέξη Έλληνας απαγορευόταν επι 1.500 χρόνια με ποινή θανάτου!


Του Θωμά Ηλιόπουλου*
Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα. Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να χρησιμοποιείται.
Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό στην eλληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει. Έγινε καταπιεστικά Ρωμαίος ή Ρωμιός και η Ελλάδα και οι Έλληνες ξεχάστηκαν για πάντα.

ΠΡΕΠΕΙ να φυτέψεις ρίγανη στη γλάστρα. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!




Η ρίγανη είναι το μυρωδικό που θα έπρεπε να έχει σε γλάστρα κάθε ελληνικό σπίτι, για πολλούς λόγους:

Η μυρωδιά της φρεσκοκομμένης ρίγανης δεν συγκρίνεται με εκείνη της αποξηραμένης.
Σύμφωνα με τον Γαληνό, τον φημισμένο
Έλληνα γιατρό της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, η χλωρή (και όχι η ξερή) ρίγανη συγκαταλέγεται στα βότανα που λεπταίνουν και δυναμώνουν το σώμα.

Aμφίπολη: Βρέθηκαν νομίσματα της εποχής του Μεγαλέξανδρου! - "Aλλά δεν σας τα δείξαμε"! (upd)


"Στον κυρίως θάλαμο δεν υπήρχαν καθόλου κτερίσματα. Από τους άλλους χώρους έχουμε κεραμεική και νομίσματα. Νομίσματα από τον 2ο πΧ αιώνα με τους τελευταίους Μακεδόνες και από τα ρωμαϊκά χρόνια. Απλά δεν σας τα δείξαμε!" Αυτή την δήλωση έκανε πριν από λίγο η Κ.Περιστέρη

Το Ελληνικό DNA - ένα μοναδικό φαινόμενο



    Πέρασαν 46.000- 59.000 χρόνια από τότε που ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο, ωστόσο, χάρη στις αναλύσεις του DNA, έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε για την ταυτότητα των Ελλήνων.
    Εντυπωσιακά στοιχεία αποκαλύπτουν μέρα με τη μέρα οι γενετικές έρευνες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και σε άλλα ευρωπαϊκά ιδρύματα, συμπληρώνοντας το παζλ για την καταγωγή των Ελλήνων. Τα πιο σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία για τη γενετική σύσταση των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας παραθέτει στο βιβλίο του «
Η γενετική ιστορία της Ελλάδας - Το DNA των Ελλήνων» ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του ΑνθρώπουΚωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη έρευνα

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

AL DI LA Emilio Pericoli 1960


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Η καταδρομέας υπολοχαγός και φρουρός της νήσου Στρογγύλης



Η καταδρομέας υπολοχαγός του ελληνικού
στρατού, αρχιφύλακας του φυλακίου Στρογγύλης υποδέχθηκε το Νίκο Δένδια, τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣΣτη νήσο Στρογγύλη,

Πω-πω αγάπες!!!

                                     σαμαραςβενιζελος
                                         αυτοί αγαπιούνται κι εμείς δεν τους πήραμε χαμπάρι....
                                         είμαστε για...... δέσιμο όλοι όσοι τους στηρίζαμε όλα τα 
                                         προηγούμενα χρόνια....."κρίμα!!!" 

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 29-11-2014

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες και κατά κανόνα ασθενείς βροχές κυρίως στα...
βορειοδυτικά και βόρεια, λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ήπια μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Στο φως 23.000 offshore

Στο φως 23.000 offshore

Περισσότερες από 23.000 αλλοδαπές και υπεράκτιες εταιρείες έχουν αναπτύξει κερδοσκοπική δραστηριότητα στην Ελλάδα τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Αυτό προκύπτει από τη χαρτογράφηση των «ελληνικών» offshore – τη μεγαλύτερη διαρροή στοιχείων που φέρνουν σήμερα στο φως «ΤΑ ΝΕΑ».

Εμείς "καναπεδάτοι" και οι Σαμαροβενιζέλοι τη δουλειά τους!!!

                                               

Ως «Εθνική κληρονομιά» αναγνωρίζεται η δουλεία και η ξένη κατοχή από τον πρόεδρο του πασοκ και υπ. εξ. της κυβέρνησης Σαμαρά


Για όποιον αναρωτιώταν πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο δουλόφρονες στην συνείδηση και στην πράξη η πολιτικοί αυτής της χώρας την απάντηση δίνουν οι ίδιοι σε συνεντεύξεις τους απολαύστε απόσπασμα της συνέντευξης του υπουργού του Σαμαρά στην δημοσιογράφο στη δημοσιογράφο Asligul Atasagun για το κανάλι Turkish TV- Cine5.

Οι πολιτικές εφημερίδες


Οι πολιτικές εφημερίδες