Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;





Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, και Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, κατέθεσε η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.Μαρίνα
Χρυσοβελώνη, με αφορμή δήλωση του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη.

Διαβάστε την "Επιστολή Ελληνίδας" που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ



Διαβάστε την "Επιστολή Ελληνίδας" που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ




Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ.


Στην επιστολή της αναφέρει στα εγγλεζάκια:…


“Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4,
Πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτυ το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ….

ΒΙΝΤΕΟ-Το ελικοπτεράκι που σώζει ζωές

ΒΙΝΤΕΟ-Το ελικοπτεράκι που σώζει ζωές



Τα drones έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό γνωστά για τις χρήσεις τους κυρίως στην εναέρια φωτογράφηση αλλά και τη μεταφορά πακέτων.
Το Ambulance Drone όμως έχει έναν πραγματικά σημαντικό σκοπό. Να φθάσει έγκαιρα σε άτομα που υποφέρουν από καρδιακό επεισόδιο και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ελλάδα: 10.000 iPhone 6 και 6 plus μέσα σε μία μέρα!


Μπορεί η παρατεταμένη οικονομική κρίση να έχει «γονατίσει» πολλά νοικοκυριά στην Ελλάδα, ωστόσο φαίνεται ότι μερικές συνήθειες δεν αλλάζουν.

Έτσι, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2014, πρώτη ημέρα της εμφάνισης των νέων iPhone 6 και iPhone 6 plus στην ελληνική αγορά, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στα καταστήματα για να προμηθευτούν τις νέες συσκευές. Οι περισσότεροι, βέβαια, είχαν ήδη παραγγείλει ή ακόμα και προ-αγοράσει τα νέα κινητά ήδη από την περασμένη εβδομάδα.

Η μητέρα του είχε μόνο ένα μάτι και για αυτό τη μισούσε. Ώσπου ένα γράμμα τα άλλαξε όλα…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!







«Η μητέρα μου είχε μόνο ένα μάτι. Την μισούσα για αυτό … Ένιωθα ντροπή κάθε φορά που με έβλεπαν οι φίλοι μου μαζί της και αυτό συνέβαινε συχνά γιατί δούλευε στο σχολείο. Μαγείρευε για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια μας…

Ακίνητα, Που πωλούνται διαμερίσματα φθηνότερα έως 60% (πίνακες) -







Ακίνητα για όλα τα βαλάντια σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, οι οποίες έχουν υποχωρήσει έως και 60% σε ορισμένες περιοχές, προσφέρει η κτηματαγορά έπειτα από έξι χρόνια ύφεσης. Σύμφωνα με κτηματομεσίτες και συμβούλους ακινήτων, η περίοδος αυτή θεωρείται η καλύτερη για όσους έχουν ρευστό και θέλουν να αγοράσουν, καθώς πολλά διαμερίσματα και οικόπεδα βγαίνουν στην κυριολεξία στο…

Ήρθε το νέο λεξικό ελληνικής γλώσσας: 1.800 σελίδες και αμέτρητες νέες λέξεις όπως... "κάγκουρας" και "μπαχαλάκιας"




Τρία εκατομμύρια λέξεις- ψηφίδες, 75.000 λήμματα και 103 γνωστικοί τομείς συνθέτουν τις 1.800 και πλέον σελίδες του «Χρηστικού Λεξικού της Νεοελληνικής Γλώσσας», το οποίο παραδίδει σε ερευνητές και κοινό η Ακαδημία Αθηνών. Προϊόν δεκαετούς έρευνας, το «Χρηστικό Λεξικό της Νεοελληνικής Γλώσσας» καταγράφει νεολογισμούς της ελληνικής γλώσσας, σημειώνει τη διπλή ορθογραφία, όπου υφίσταται και χρησιμοποιεί παραδείγματα από διαλόγους της καθημερινότητας.

ΒΙΝΤΕΟ-Η κούνια καταρράκτης που δεν σε… βρέχει

ΒΙΝΤΕΟ-Η κούνια καταρράκτης που δεν σε… βρέχει

Η κούνια τους που …πάντα βρέχει, έχει όμως την εξαιρετική ικανότητα να κρατάει όποιος ταλαντεύεται επάνω της, στεγνό.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Tu sei l'unica donna per me Gianni Morandi
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ : ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΥΤΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ!






Ο πιο ψυχρός χειμώνας της τελευταίας 10ετίας στη χώρα μας και τα Βαλκάνια εκτιμάται ότι θα είναι ο φετινός καθώς έχουν πέσει αρκετά χιόνια αρκετά από τις 22 Οκτωβρίου, αλλά και θερμοκρασίες που σημειώνονται στη καρδιά του χειμώνα. Ο...
χειμώνας που έχουμε μπροστά μας φαίνεται να μην έχει καμία απολύτως σχέση με προηγούμενους που επικράτησαν τουλάχιστον τη τελευταία 10ετία στη χώρα μας, οι οποίοι δεν είχαν πολλά χιόνια ούτε πολύ κρύο εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Η φωτο του μήνα: Παρέλαση στην Ιεράπετρα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ






Με ένα ποτήρι νερό πριν πάτε για ύπνο, αποφεύγετε εγκεφαλικό επεισόδιο
ή καρδιακή προσβολή.​ Πόσοι από εσάς έχετε ακούσει ότι, δεν πρέπει να πίνετε τίποτα πριν πάτε για ύπνο,
διότι θα πρέπει να ξυπνάτε κατά τη διάρκεια της νύχτας? ΛΑΘΟΣ:

Πώς να καθαρίσετε το μπλέντερ μόλις σε 10 δευτερόλεπτα!





Υπάρχει εύκολος, γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να καθαρίσετε το μπλέντερ από τα υπολείμματα φαγητού, ενώ βρίσκεται σε λειτουργία; Ναι, υπάρχει!

Ειδικά για τις μανούλες που αλέθουν το φαγητό του μωρού, το κόλπο αυτό θα τις γλιτώσει από το να περνούν αμέτρητες ώρες μπροστά στο νεροχύτη!

Γεμίστε το δοχείο του μπλέντερ με χλιαρό νερό, προσθέστε λίγες σταγόνες υγρό απορρυπαντικό πιάτων και βάλτε το μπλέντερ σε λειτουργία για 10 δευτερόλεπτα

Διορθώσεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα


Διορθώσεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα




Πάνω από μισό εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων θα λάβουν email-προσκλητήριο διορθώσεων για μειωμένο φόρο
Τη δυνατότητα να διορθώσουν ή να υποβάλουν Ε9 ακόμα και με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση χωρίς πρόστιμα δίνει η ΓΓ Δημοσίων Εσόδων στους φορολογούμενους.

Προσοχή! Κυκλοφορεί ιός στο Facebook



Ένας νέος ιός κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο Facebook. Ο συγκεκριμένος ιός είναι φτιαγμένος για να αποφέρει κέρδη από διαφημίσεις στον προγραμματιστή του. Εξαπλώνεται διαμέσου της υπηρεσίας άμεσων μηνυμάτων του κοινωνικού δικτύου και προτρέπει τους παραλήπτες να δουν ένα βίντεο.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες



            Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Θεσσαλονίκη: Χαριστικό παζάρι αληλλεγγύης την άλλη Κυριακή στους Αμπελόκηπους






Χαριστικό παζάρι διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, 9 Νομεβρίου στους Αμπελόκηπους η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών. Όπως αναφέρει στο κάλεσμα της για το 2ο χαριστικό παζάρι αληλλεγγύης η Επιτροπή: 
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ από τις 11 έως 2μμ (δίπλα στο παρκινγκ Φιλλίπου, Αμπελόκηποι)