Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ






Με ένα ποτήρι νερό πριν πάτε για ύπνο, αποφεύγετε εγκεφαλικό επεισόδιο
ή καρδιακή προσβολή.​ Πόσοι από εσάς έχετε ακούσει ότι, δεν πρέπει να πίνετε τίποτα πριν πάτε για ύπνο,
διότι θα πρέπει να ξυπνάτε κατά τη διάρκεια της νύχτας? ΛΑΘΟΣ:
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ​:
Ρώτησα τον γιατρό μου γιατί οι άνθρωποι πρέπει να ουρούν τόσο κατά την διάρκεια της νύχτας. Απάντηση: Η βαρύτητα κρατά το νερό στο κάτω μέρος του σώματός σας όταν είστε σε όρθια θέση (πόδια πρήζονται). Όταν ξαπλώνετε και το κάτω μέρος του σώματος (πόδια κλπ) είναι στο ίδιο επίπεδο με τα νεφρά, είναι τότε που τα νεφρά απομακρύνουν το νερό, επειδή είναι ευκολότερο.
Αυτό συνδέεται με την τελευταία δήλωση! Ήξερα ότι θα πρέπει να πιώ μία ελάχιστη ποσότητα νερού για να βοηθήσει να ξεπλυθούν οι τοξίνες από το σώμα, αλλά αυτό ήταν νέα πληροφορία για μένα.
Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ ....
Πίνοντας νερό σε μία συγκεκριμένη ώρα του 24ωρου μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητά του στο σώμα. . ..
Δύο ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργοποίηση εσωτερικών οργάνων Ένα ποτήρι νερό 30 λεπτά πριν από το γεύμα - βοηθάει την πέψη. Ένα ποτήρι νερό πριν από το μπάνιο - βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Ένα ποτήρι νερό πριν τον ύπνο - αποφεύγεται εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή
Ο καρδιολόγος είπε ότι το να πίνεις νερό πριν τον ύπνο προφυλάσσει από κράμπες των ποδιών ! Τα πόδια έχουν ανάγκη ενυδάτωσης όταν παθαίνουν κράμπες !
ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ
Οι περισσότερες καρδιακές προσβολές συμβαίνουν την ημέρα, γενικά μεταξύ 6 πμ και του μεσημεριού.​
Έχοντας ένα επεισόδιο κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν η καρδιά πρέπει να είναι πλέον σε ηρεμία, σημαίνει ότι κάτι ασυνήθιστο συνέβη. Η άπνοια ύπνου είναι υπεύθυνη.
1. Εάν πάρετε μια ασπιρίνη ή ασπιρίνη για παιδιά, μία φορά την ημέρα, πάρτε την το βράδυ.
Ο λόγος: Η ασπιρίνη έχει ένα 24-ωρο χρόνο "ζωής":
Ως εκ τούτου, αν τα περισσότερα εμφράγματα συμβαίνουν τις πρώτες πρωινές ώρες, το πρωί, η ασπιρίνη θα είναι ισχυρότερη εκείνη την ώρα στο σύστημά σας.
2. Η ασπιρίνη διαρκεί ένα πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρακαλούμε διαβάστε την ημερομηνία λήξης ....
Κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας
Υπάρχει κρυσταλλική ασπιρίνη για να διαλυθεί αμέσως επί της γλώσσας. Δρα πολύ πιο γρήγορα από ό, τι τα δισκία.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ; ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ.
Υπάρχουν και άλλα συμπτώματα της καρδιακής προσβολής, εκτός από τον πόνο στο αριστερό χέρι. Καθένας πρέπει επίσης να γνωρίζει το σύμπτωμα ενός έντονου πόνου στο πηγούνι, ναυτίας και μεγάλης εφίδρωσης. Σημείωση: μπορεί να ΜΗΝ υπάρχει πόνος στο στήθος κατά τη διάρκεια μιας καρδιακής προσβολής.
Ωστόσο, εάν αυτό συμβεί, ο πόνος στο στήθος δηλ. μπορεί να σας ξυπνήσει από τον βαθύ ύπνο σας. Αν συμβεί αυτό, αμέσως, μετά διαλύετε δύο ασπιρίνες στο στόμα σας και να τις καταπίνετε με λίγο νερό.
Στη συνέχεια: - Καλέστε το 166 . - Τηλεφωνήστε σ΄ένα γείτονα ή μέλος της οικογένειας που ζει πολύ κοντά -. Πες΄τε "καρδιακή προσβολή!" - Αναφέρατε ότι έχετε πάρει 2 ασπιρίνες.
Καθίστε σε μια καρέκλα ή καναπέ κοντά στην εξώπορτα και να περιμένετε για την άφιξή του 166 και ... Μην ξαπλώνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου