Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΕΚΔΟΤΟ που θα λατρέψετε: Ο καρχαρίας και ο... πασόκος!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ που θα λατρέψετε: Ο καρχαρίας και ο... πασόκος!

Ένας άνθρωπος με την παρέα του κολυμπούσε στην θάλασσα, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένας καρχαρίας. Όλοι πετάγονται στην ξηρά πανικόβλητοι, εκτός από τον κολυμβητή που δεν κατάλαβε τι γινόταν.

Ο κόσμος βλέπει τον καρχαρία να τον πλησιάζει και να του λέει κάτι. Ο κολυμβητής του απαντά.

Τέλος στο μαλλί με δάνειο!!!! Βρέθηκε λύση για τη… φαλάκρα!!!!

 


Η οριστική θεραπεία για την τριχόπτωση θα μπει σύντομα στη ζωή μας, καθώς οι ερευνητές χρησιμοποιούν τα βλαστοκύτταρα για την αναγέννηση του θύλακα της τρίχας.
Έως τώρα, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να παραχθούν αρκετά βλαστοκύτταρα για την αναγέννηση του θύλακα, όμως τώρα πιθανότατα βρέθηκε η λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Όταν πηγαίναμε εμείς σχολείο!! Τι διαφορετικό είχαν τα δικά μας σχολικά χρόνια με των σημερινών παιδιών;;;

 


mple-sxoliki-podia1



Όταν ετοιμάζετε κάθε πρωί τα παιδιά για το σχολείο, δεν νιώθετε σαν να επαναλαμβάνεται 
η δική σας ιστορία; Το κουδούνι χτυπά πάντα στις 8.00 ακριβώς. Τρέχοντας μετα βίας προλαβαίνετε την προσευχή. (Στη δική μας προσευχή, τότε, ζητούσαμε να έχει αρρωστήσει ο δάσκαλος! Σήμερα προσευχόμαστε για το ακριβώς
αντίθετο). Κοιτάζοντας τα παιδιά να μπαίνουν, σύροντας τα πόδια, στις τάξεις, αναπόφευκτα ανατρέχουμε στις δικές μας μνήμες, όταν πηγαίναμε εμείς σχολείο..

ΑΥΤΟ είναι το αντικαρκινικό ποτό "θαύμα" που έχει θορυβήσει την Παγκόσμια Κοινότητα



Πριν λίγους μήνες ένα άρθρο διαδόθηκε σαν φωτιά στο διαδίκτυο για ένα ποτό αποτελούμενο από τρία μοναδικά υλικά. Η ιστορία έχει ως εξής:
Ο κ. Seto, μια διάσημη προσωπικότητα της Ιαπωνίας, ισχυρίζεται ότι θεράπευσε πλήρως τον καρκίνο του πνεύμονα με ένα ποτό του οποίου τη συνταγή του έδωσε ένας Κινέζος Βοτανολόγος.

"Υπερεκπαιδευμένοι" τρεις στους δέκα Έλληνες εργαζόμενους




Πάνω από τρεις στους δέκα εργαζομένους στην Ελλάδα θεωρούνται «υπερεκπαιδευμένοι», σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Εργασίας (International Labour Organization, ILO). Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι το 32% των Ελληνων εργαζομένων έχουν καλύτερη εκπαίδευση από εκείνη που απαιτεί η θέση εργασίας τους.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Killing Me Softly With His Song Roberta Flack

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Με υπογραφή Πούτιν κηρύσσεται το 2016 «Έτος Ελλάδας» στη Ρωσία και «Έτος Ρωσίας» στην Ελλάδα





Την ενίσχυση των ρωσο-ελληνικών σχέσεων σφραγίζει και επίσημα η υπογραφή του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην επίσημη ανακήρυξη του 2016 ως «Ετος Ελλάδας» στη
Ρωσία και «Ετος Ρωσίας» στην Ελλάδα. Το σχετικό έγγραφο δημοσιεύθηκε στην επίσημη νομική πύλη του Κρεμλίνου

Πρακτικές ιατρικές συμβουλές...Διαβάστε το και φυλάξτε το


 
ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ..

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ...


Για χτύπημα στο κεφάλι βάζουμε βούτυρο όχι πάγο.


Βρεγμένη μπατονέτα με πιπέρι στο αυτί για τον πονόδοντο.

Γιατί τα ασανσέρ έχουν καθρέφτες;






Είναι ένα αντικείμενο που χρησιμοποιούμε καθημερινά οι περισσότεροι. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί οι ανελκυστήρες έχουν καθρέφτες;

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο πιθανές εξηγήσεις. Οι βασικοί λόγοι για την ύπαρξη καθρεπτών, είναι ψυχολογικοί και λόγοι ασφαλείας.

Παίρνει μόνο ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτό… Tι κάνουμε σε ένα εγκεφαλικό!



Ένας νευρολόγος λέει ότι, εφόσον ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα σε 3 ώρες τύχει νοσηλείας, μπορεί να αντιστραφεί πλήρως από τις επιπτώσεις του εγκεφαλικού επεισοδίου…

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ εγκεφαλικό επεισόδιο να θυμηθούμε τα ’3 ‘βήματα, S T R . Διαβάστε και μάθετε!

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Από το σεμινάριο ντε κουπάζ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΧΝΩΝ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ (Φώτο)








Δείτε φωτογραφίες από το σεμινάριο ντε κουπάζ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΧΝΩΝ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ

Oι "απόγονοι του Μεγαλέξανδρου" έφτασαν... στη Νέα Υόρκη



 
  • Συνέδριο για την ιστορία και τον πολιτισμό της Μακεδονίας, για τον Μέγα Αλέξανδρο και τον αγώνα για επιβίωση της φυλής των Καλάς (σ.σ. οι Καλάς υποστηρίζουν ότι έχουν ελληνική καταγωγή, αφού θεωρούν τη φυλή τους μακρινή απόγονο των στρατευμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου) πραγματοποιήθηκε στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης.

Ο ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ







ειναι γνωστο οτι τα νεφρα μας ειναι το φιλτρο του οργανισμου μας.
καθαριζουν το αιμα μας, κρατωντας αλατα, αλλα και τις τοξικες ουσιες  και αλλα δηλητηρια, που υπαρχουν δια της τροφης  και του νερου που πινουμε στο αιμα μας.

Τέστ IQ σήμερα στη Θεσσαλονίκη






Η Ελληνική MENSA στα πλαίσια των σκοπών της για την αναγνώριση και υποστήριξη της ανθρώπινης ευφυΐας, διεξάγει στη Θεσσαλονίκη, τεστ IQ για την εισαγωγή στη MENSA, σήμερα Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 στις 16:00μμ και στις 17:30μμ, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, οδός Εγνατία 156.
Η επιλογή του γκρουπ είναι ελεύθερη για τους υποψηφίους.
Το κόστος συμμετοχής είναι 30 € (για φοιτητές και μαθητές 20 €).

Δ. Αριστοτέλη: Από Δευτέρα οι αιτήσεις όσων επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα






Την ερχόμενη Δευτέρα αρχίζει στον δήμο Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική, η κατάθεση των αιτήσεων όσων επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Η ανακοίνωση:
Ενημερώνουμε του δημότες Αριστοτέλη οι οποίοι επλήγησαν από το ξέσπασμα των ακραίων καιρικών φαινομένων από τη Δευτέρα 03.11.2014 έως την Παρασκευή 07.11.2014, μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις για τις αποζημιώσεις των περιουσιών τους στους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων στα Τοπικά & Δημοτικά Καταστήματα.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες



   Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Πως θα έχουν περίθαλψη 1,5 εκατ. ανασφάλιστοι


Πως θα έχουν περίθαλψη 1,5 εκατ. ανασφάλιστοι




Πέντε επιλογές, για να μην μείνουν χωρίς βιβλιάριο ασθενείας, έχουν όσοι μένουν ανασφάλιστοι, λόγω χρεών, λόγω διακοπής επαγγέλματος, λόγω ανεργίας για 12 ή περισσότερους μήνες, αλλά και όσοι δεν έχουν ανοίξει ποτέ στο παρελθόν «καρτέλα ενσήμων».

Ποιο μπαχαρικό μπορεί να σε προστατεύσει από εγκεφαλικό;


 
Οι άνθρωποι που τρώνε άφθονο κάρι μπορεί να προστατεύουν τον εγκέφαλό τους από την άνοια, το εγκεφαλικό και άλλα νευροεκφυλιστικά νοσήματα, αναφέρουν επιστήμονες από τη Γερμανία.
 
Σε πειράματα με ποντίκια ανακάλυψαν ότι μία ουσία που περιέχει η κουρκουμίνη, το κύριο συστατικό του κάρι, επιδιορθώνει τις βλάβες που προκαλούν αυτά τα νοσήματα στα κύτταρα του εγκεφάλου.