Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

"Κάθοδο" στην Αθήνα αποφάσισαν οι αγρότες


Κάθοδο στην Αθήνα αποφάσισαν οι αγρότες




Πανελλαδική συνάντηση αγροτοσυνδικαλιστών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από 13 μπλόκα τα οποία είχαν ενεργοποιηθεί στις κινητοποιήσεις του περασμένου Φεβρουαρίου από συνολικά 20 νομούς της χώρας.

Οι έξι φόροι που θα κληθούμε να πληρώσουμε μέχρι τέλος του έτους

 



Εξαιρετικά κρίσιμο για την πορεία εκτέλεσης του φετινού προϋπολογισµού τουλάχιστον στο σκέλος των εσόδων θεωρείται το τελευταίο τρίμηνο του έτους, αφού για να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί θα πρέπει να εισρέουν στα δημόσια ταμεία έσοδα πάνω από 5 δισ. ευρώ κάθε μήνα.

ΦΩΤΟ-Ο Τζιτζικώστας ενώνει το γιγαντιαίο κουλούρι

ΦΩΤΟ-Ο Τζιτζικώστας ενώνει το γιγαντιαίο κουλούρι




ΦΩΤΟ-Ο Τζιτζικώστας ενώνει το γιγαντιαίο κουλούρι 
Μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί το γιγάντιο κουλούρι Θεσσαλονίκης, που φτιάχτηκε πριν από λίγες ώρες σε ειδική εξέδρα στην περιοχή του Λευκού Πύργου, αγκαλιάζοντας το μνημείο-σύμβολο της πόλης. Μάλιστα, το αρτοσκεύασμα,

Νέα ανακάλυψη για τη θεραπεία εγκεφαλικών!

 
 
Μια νέα ανακάλυψη Αυστραλών επιστημόνων, που θα συνίσταται σ' ένα απλό τρύπημα στο δάχτυλο, ενδέχεται να βοηθά τους γιατρούς να κάνουν ακριβή διάγνωση αναφορικά με τον χρόνο που συμβαίνει το εγκεφαλικό και μ' αυτόν τον τρόπο να ανοίγουν την πόρτα για θεραπευτική αγωγή.

Δέκα πράγματα που κάνουν οι Κινέζοι, αλλά ακούγονται τρελά στον υπόλοιπο κόσμο

  
Οι Ελληνες δεν φημίζονται για την ικανότητά τους να περιμένουν υπομονετικά και κόσμια τη σειρά τους για κάτι. Ακόμη και στη χώρα μας όμως, ο κανόνας είναι ότι κάποιοι θα στηθούν στην ουρά και απλά κάποιοι... έξυπνοι θα προσπαθήσουν να «κλέψουν» σειρά.

Ομιλείτε Ελληνικά? Είστε σίγουροι ?






    Υπάρχουν κάποιες λέξεις και φράσεις, που, για κάποιον λόγο, τις λέμε λάθος. Παρ' ότι το άρθρο δεν είναι οδηγός γραμματικής σε καμμία περίπτωση, σκέφτηκα να δούμε ποιές, από αυτές, χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και πώς λέγονται και γράφονται σωστά:

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΕ!




 
 
 
 
Ας λέμε τον φαντάρο φίλο μας Κώστα. Ο Κώστας μια μέρα ενώ ήταν σκοπιά στην πύλη, παίρνει ένα γράμμα από τον
ταχυδρόμο. Με χαρά αναγνωρίζει στον φάκελο τον γραφικό χαρακτήρα της κοπέλας του -ας την πούμε Ιωάννα-..

Η Θεσσαλονίκη συνεχίζει να είναι όμορφη

Η Θεσσαλονίκη συνεχίζει να είναι όμορφη
 
 
 
 
 Πέρα από τα προβλήματα λειτουργίας, οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, βλέπουν μια πόλη ζωντανή μέσα στην κρίση, με κόσμο να διασκεδάζει.
του Τάσου Τασιούλα

Χαλάει ο καιρός την Κυριακή με βοριάδες και βροχές

Χαλάει ο καιρός την Κυριακή με βοριάδες και βροχές



 Παροδικές νεφώσεις στην ανατολική χώρα, στις Σποράδες και στην Κρήτη όπου μέχρι το μεσημέρι ενδέχεται να εκδηλώνονται τοπικές βροχές, επικράτηση θυελλωδών βορείων ανέμων στο Αιγαίο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και νότια, περιμένουμε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014.

Επιχείρηση «λευκός γάμος» στην Ελλάδα -Ανεργες παντρεύονται μετανάστες εικονικά για να βγάλουν χρήματα

Επιχείρηση «λευκός γάμος» στην Ελλάδα -Ανεργες παντρεύονται μετανάστες εικονικά για να βγάλουν χρήματα


Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει πλέον το φαινόμενο των «λευκών» γάμων, ανάμεσα σε Ελληνίδες και μετανάστες, προκειμένου αυτοί να εξασφαλίσουν την άδεια παραμονής στη χώρα.

Πάνω από 15000 δρομείς "γούσταραν" Θεσσαλονίκη


- Οι δηλώσεις των νικητών
Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν περισσότεροι από 15.000 δρομείς, ηλικίας ..
12 έως 92 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και πλημμύρισαν την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Κάνε το σίδερο σου σαν καινούργιο, με ένα απλό τρικ !



Το σίδερο έχει γεμίσει άλατα και είσαι έτοιμη να το… πετάξεις από το παράθυρο;

Δεν χρειάζεται να πάρεις καινούργιο σίδερο, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το καθαρίσεις! Ακολούθησε τη μικρή (αλλά θαυματουργή) μας συμβουλή για να εξαφανίσεις τα άλατα στη στιγμή και να κάνεις το σίδερο σου σαν καινούργιο:

Το μεγαλύτερο κουλούρι στον κόσμο θα παρασκευαστεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη

 



Το μεγαλύτερο κουλούρι Θεσσαλονίκης το οποίο αναμένεται να περικυκλώσει συμβολικά Λευκό Πύργο φιλοδοξούν να παρασκευάσουν αρτοποιοί της πόλης σήμερα Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, στις 12 το μεσημέρι, στο πλαίσιο του THESSALONIKI FOOD FESTIVAL του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Χαριστικό παζάρι σήμερα στους Αμπελόκηπους

 




Χαριστικό παζάρι διοργανώνεται σήμερα Κυριακή, στους Αμπελόκηπους, δίπλα στο δημοτικό παρκινγκ στην Μ. Αλεξάνδρου. Μπορείτε να πάρετε ότι θέλετε δωρεάν όπως επίσης και να αφήσετε ότι δεν χρειάζεστε. Η διοργανώτρια Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Ροζ για μια ημέρα θα γίνει η ΧΑΝΘ







Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης σας καλεί στην πλατεία της ΧΑΝΘ!

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες


              Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.