Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

1974 φιάλες με μπόμπα ποτά θα κυκλοφορούσαν στην αγορά!


Μεγάλη ποσότητα φιαλών με αλκοολούχα ποτά αμφίβολης γνησιότητας και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία κατείχαν δύο άτομα τα οποία συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια.. συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Ετοιμάζουν πραξικόπημα.Εκλογή προέδρου με λιγότερους βουλευτές προωθεί το καθεστώς





Πρόταση έκπληξη έκανε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, που όταν την άκουσαν στο επιτελείο του Μαξίμου έμειναν άφωνοι. 
Έκπληκτος ο κ. Σαμαράς σε πρόσφατη συνάντηση τους ο κ. Βενιζέλος του είπε «Δεν χρειάζονται 180 βουλευτές για να εκλεγεί Πρόεδρος Μπορεί και με λιγότερους». Ο πρωθυπουργός αρχικά νόμιζε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το είπε έτσι σαν αστείο ,αλλά γρήγορα διαπίστωσε ότι σοβαρολογούσε. Και έτσι έγινε η σχετική συζήτηση ως εξής: 

Άσχημα νέα! Πόσα γνωρίζει για σένα το Facebook -





Σε κανέναν δεν θα δίνατε τις προσωπικές σας πληροφορίες, όμως στα social media το κάνετε με ευκολία. Δες τι ξέρουν για σένα..Κανένας δεν μπορεί να σας πείσει να του δώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες καλύτερα από το Facebook… Αυτή είναι μία λίστα με μόνο μερικά από τα στοιχεία που ξέρει για σας το Facebook.Αν φυσικά του δώσετε την άδεια.Δείτε τι ξέρουν στο Facebook για σας:

ο δεκάλογος της πραγματικής φιλίας

Ο δεκάλογος της πραγματικής φιλίας


1. Πραγματικοί με τον εαυτό σας… αληθινοί φίλοι με τους γύρω σας«Φιλία είναι μια ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα», είχε πει ο Σωκράτης. Για ορισμένους η πραγματική φιλία έρχεται μια φορά στη ζωή, ενώ για μερικούς αποτελεί ένα άπιαστο όνειρο. Εμπειρίες, απόψεις και συμπεριφορές, όλα ανατρέπονται από τη στιγμή που εισχωρήσει η αληθινή φιλία στη ζωή μας. Πώς όμως μπορούμε να «ανοίξουμε» τις πόρτες στην πραγματική φιλία;

Η ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ...





Με μια ιστορική απόφαση που απηχεί στις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας και διαφήμισης όλης της περιοχής, το δημοτικό συμβούλιο Καλαμπάκας αποφάσισε την Κυριακή...
με ευρεία πλειοψηφία την μετονομασία του Δήμου από Καλαμπάκα σε Μετεώρων. Πρόκειται για την πρώτη απόφαση μετονομασίας Δήμου από την εφαρμογή του Καλλικράτη

Πόσο θα πωλείται το πετρέλαιο θέρμανσης

Πόσο θα πωλείται το πετρέλαιο θέρμανσης




Σύμφωνα με το νόμο, όσοι δεν διαθέτουν ως την Τρίτη 14 Οκτωβρίου συστήματα
εισροών εκροών, χάνουν αυτόματα το δικαίωμα διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης.
Ωστόσο, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων, με επιστολή προς τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης ζητά παράταση της προθεσμίας εγκατάστασης προειδοποιώντας, για προβλήματα στον εφοδιασμό της αγοράς με πετρέλαιο θέρμανσης.

VIDEO: Διαμαρτυρία στο Περιφερειακό Συμβούλιο ενάντια στις αυξήσεις στον ΟΑΣΘ





Παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν πριν από λίγο από εκπρόσωποι το "Συντονισμού συλλογικοτήτων, φορέων και πολιτών ενάντια στις αυξήσεις του ΟΑΣΘ ", ζητώντας από την διοίκηση της Περιφέρειας να πάρει θέση ενάντια στις αυξήσεις των εισιτηρίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Αυτά είναι τα υποθηκοφυλακεία της Θεσσαλονίκης που θα κλείσουν μέσα στο 2015







Το ψηφιακό κτηματολόγιο του οποίου αρχίζει σταδιακά η εφαρμογή και θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία από το 2020, αλλάζει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται τα συμβόλαια και φέρνει μεγάλες αλλαγές στη δημόσια διοίκηση αφού από τα 400 υποθηκοφυλακεία που λειτουργούν σήμερα σε όλη τη χώρα

Λ. Μενδώνη: Το ψηφιδωτό στην Αμφίπολη έχει κοινά χαρακτηριστικά με ''την αρπαγή της Περσεφόνης'' στην Βεργίνα






«Υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά του ψηφιδωτού στην Αμφίπολη με την αρπαγή της Περσεφόνης από τον Πλούτωνα που απεικονίζεται στον "τάφο της Περσεφόνης"» στις Αιγές τόνισε η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, σχολιάζοντας τα νέα εντυπωσιακά ευρήματα

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Θεσσαλονίκη: Μειώνονται τα τέλη τραπεζοκαθισμάτων για το 2015






Σε μείωση κατά 5% στα τέλη ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατά 50% σε ορισμένες περιπτώσεις στις παραδοσιακές αγορές προχωρά ο δήμος Θεσσαλονίκης, δίνοντας μια μικρή οικονομική ανάσα στους επαγγελματίες.

Αλαλούμ με τους δασκάλους στη Θεσσαλονίκη! Ανατολικά περισσεύουν, δυτικά τους ψάχνουν με το... κυάλι!







Τεράστια κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό, αντιμετωπίζουν τα δημοτικά σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης, την ώρα, που πλεονάζοντες δάσκαλοι, «στριμώχνονται» σε σχολεία της Ανατολικής πλευράς της πόλης.

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Με εκδηλώσεις γιόρτασαν την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα





Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε εχθές ο επίσημος εορτασμός της επετείου του Μακεδονικού Αγώνα (1904-1908) στη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης και στη Δημοτική Κοινότητα Αμπελοκήπων αντίστοιχα. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στην Μενεμένη και στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στους Αμπελόκηπους.

Ποιοι δικαιούνται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα –Ξεκινά η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου





Με την παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά την Τρίτη ξεκινά η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το οποίο θα εφαρμοστεί άμεσα για έξι μήνες και στην συνέχεια καθολικά σ' όλη τη χώρα.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Μερικοί το προτιμούν κρύο

Έρχεται «χαράτσι» για νέους και υφιστάμενους οδηγούς - Τι αλλάζει στα διπλώματα οδήγησης




Αλλάζουν όλα με τα διπλώματα οδήγησης! Νέο «χαράτσι» για νέους και υφιστάμενους οδηγούς…
Τα πάνω κάτω στην έκδοση διπλωμάτων οδήγησης έρχονται με το προεδρικό διάταγμα 51/2013, με τη ελληνική νομοθεσία εναρμονίζεται με την Ευρωπαϊκή…

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Dio come ti amo Gigliola Cinquetti


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Ξεκινά το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 16.600 θέσεις εργασίας – Ποιά τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις





Ηλεκτρονικά θα υποβάλλονται από σήμερα Δευτέρα οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά  την προώθηση στην αγορά εργασίας 16.600 ανέργων, κυρίως χαμηλών τυπικών προσόντων, ηλικίας 29 έως 64 ετών.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η αισιοδοξία του Μήτσου







Ο Μήτσος εκνεύριζε συνέχεια τους φίλους του με την άπειρη αισιοδοξία του...
Όσο άσχημη και αν ήταν η κατάσταση, πάντα θα έλεγε «Ε, λοιπόν, θα μπορούσε να είναι χειρότερα».

Για κακούργημα ο Γιάννος


Για κακούργημα ο Γιάννος

ή

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ: Η ομιλία που… “ξέχασαν” να δείξουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!




Ποιος θα τολμούσε να το δείξει; Ποιο συστημικό ΜΜΕ έχει τα κότσια να κάνει έστω και αναφορά;

Ποιος μεγαλοδημοσιογράφος των 50+ χιλιάδων ευρώ μηνιαίως θα ξεστομίσει κάτι, για το “μέλλον” που ανέβηκε στα έδρανα του “σάπιου” Κοινοβουλίου;
Δείτε ένα απόσπασμα και θα καταλάβετε ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε:

Πως θα είναι η νέα γέφυρα πάνω από.. τη γέφυρα στην οδό Λαγκαδά!







Θα δημιουργηθεί μια νέα γέφυρα 455 μέτρων που θα περνά πάνω από την υπάρχουσα 
γνωστή αερογέφυρα της οδού Λαγκαδά και θα χρησιμοποιούνται και οι δυο για μετακινήσεις
Το ότι ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες στον ανισόπεδο κόμβο στη Λαγκαδά το γνωρίζουν πλέον όλοι.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Ε.... αυτά μόνο στη Χαλκιδική γίνονται!!






Σε πλειοδοτική δημοπρασία βγάζει ο δήμος ..
Πολυγύρου την πώληση 34 προβάτων και 59 γιδιών, που ανήκουν στην κυριότητά του, με τιμή εκκίνησης τις 2.030 ευρώ. Η διαδικασία θα είναι φανερή και προφορική, και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο δημαρχείο Πολυγύρου (οδός Πολυτεχνείου 50) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Στις 80.000 έφτασαν οι προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ



  • Στις 80.000 περίπου φθάνουν οι προσφυγές που κατέθεσαν οι πολίτες στις εφορίες κατά του ΕΝΦΙΑ.
  • Την περασμένη εβδομάδα οι προσφυγές δεν ξεπερνούσαν τις... 50.000, αλλά η μαζική κινητοποίηση των οργανώσεων ιδιοκτητών και καταναλωτών και οι δημόσιες παρεμβάσεις κατά της συνατγματικότητας του νόμου από τους προέδρους τους δικηγορικών συλλόγων, δημιουργούν κύμα αντιδράσεων και προσφυγών.