Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Η άσκηση βοηθά τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες


Η άσκηση βοηθά τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες








Η εστίαση της προσοχής ενός παιδιού όλη μέρα στο σχολείο δεν είναι εύκολη, ειδικότερα για εκείνα που βρίσκονται σε υψηλότερο κίνδυνο διαταραχής ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) ή διαταραχή ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητας.

μυστικά άσκησης για επιτάχυνση του μεταβολισμού


Μυστικά άσκησης για επιτάχυνση του μεταβολισμού







Η κίνηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσουμε τις καύσεις μας, όμως μερικά έξυπνα τρικ μπορούν να δώσουν μια έξτρα ώθηση στον μεταβολισμό μας, ώστε να κατακτήσουμε λίγο πιο γρήγορα τον πολυπόθητο στόχο μας. Αρχικά η αύξηση αυτή φαίνεται μικρή, αλλά με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να αποδειχτεί σημαντική. Τι μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε;

Αυτή θα είναι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα (ΟΝΟΜΑΤΑ)





Ποια πρόσωπα θα τοποθετηθούν στις θέσεις κλειδιά σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ βγει κυβέρνηση


Ασκήσεις επί χάρτου πραγματοποιούν στο στρατηγείο του Αλέξη Τσίπρα σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν πρόωρες εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα και κληθεί να κυβερνήσει. Στο πλαίσιο αυτό ένα από το θέματα που απασχολούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η στελέχωση της κυβέρνησης.

H εκδίκηση του ρουφιάνου: "Φωτιά" πήραν τα τηλέφωνα καταγγελιών







«Αυτή τη στιγμή οι γραμμές μας είναι κατειλημμένες. Παρακαλώ αναμείνατε...». Κι όμως, είναι τέτοια η... κίνηση στο νούμερο 1517, που πλέον χρειάζεται υπομονή για να κάνει κάποιος καταγγελία, αφού όπως προκύπτει, ολοένα και περισσότεροι Ελληνες αποφασίζουν να «καρφώσουν» κάποιον, για λόγους εκδίκησης συνήθως.

Σε ξένα χέρια πλέον τα εξοχικά της Ελλάδας







Στα ελληνικά νησιά στρέφονται οι ξένοι επενδυτές σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, αφού όλο και περισσότεροι ενδιαφέρονται για την αγορά ακινήτων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή, το πρώτο εξάμηνο του 2014, εισέρρευσαν στα ελληνικά ταμεία συνολικά κεφάλαια 117.400.000 ευρώ έναντι των 60.300.000 ευρώ κατά το αντίστοιχο διάστημα του 2013.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες που σώθηκαν

ΒΙΝΤΕΟ-Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες που σώθηκαν
Όσοι βρέθηκαν εκεί, λένε ότι ο οδηγός της νταλίκας δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα, πριν σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Όσο υπάρχουν ακόμη Στρατηγοί.








    ΤΗΝ περασμένη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, επρόκειτο ΝΑ εορτασθεί ΣΤΟ Συμμαχικό Νεκροταφείο Της Δοϊράνης Κιλκίς , με κάθε επισημότητα, η Η Επέτειος ΤΟΥ εορτασμού Της Μάχης Της Δοϊράνης , παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της περιοχής.     
    Όταν ο Στρατηγός Διοικητής ΤΟΥ ΓΣΣ , ο οποίος ευρίσκετο καθ 'Οδόν ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΙΡΑΝΗ , πληροφορήθηκε ΤΗΝ ύπαρξη προσβλητικής ΓΙΑ ΤΗΝ Ελληνική Ιστορία στήλης ΠΟΥ κατασκευάσθηκε πρόσφατα,

Καραμπόλα θανάτου στην Εγνατία Οδό


Καραμπόλα θανάτου στην Εγνατία Οδό









Για 3 με 4 νεκρούς κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες ενώ στους 15 φτάνουν οι τραυματίες - Δεκάδες αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό.
Καραμπόλα θανάτου στην οποία ενεπλάκησαν τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα σημειώθηκε γύρω στις 10:30 στην Εγνατία Οδό.

Της Απαγόρεψαν στη δουλειά να λέει στους πελάτες «Ο Θεός να σας έχει καλά» και αυτή τους μήνυσε








 ΠΡΩΗΝ εργαζόμενη ΣΕ Διόδια αυτοκινητοδρόμου ΣΤΟ ΝΙΟΥ Τζέρσεϊ , κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας για λογαριασμό της οποίας δούλευε γιατί, όπως ισχυρίζεται, της έκανε σύσταση να μην λέει στους οδηγούς: « Ο Θεός να σας έχει καλά ». 

Σοκ.Το απατηλό όνειρο της παραγωγής νέου Pony







Pony: Όνειρο ήταν και όνειρο θα μείνει?
Ηταν και αυτή μια γραμμή παραγωγής. Το πρώτο στάδιο ήταν τα ρεπορτάζ με τις πληροφορίες για την επανεκκίνηση του εργοστασίου της Namco και την παραγωγή του νέου Pony. Το δεύτερο ήταν οι ερωτήσεις στη Βουλή για τη «γραφειοκρατία» γύρω από τις σχετικές αδειοδοτήσεις. Στο τρίτο έπιασε δουλειά η κυβερνητική μηχανή, με τις πληροφορίες για «ξεμπλοκάρισμα» των διαδικασιών να διαρρέουν στα Μέσα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 100% Ελληνικό αυτοκίνητο υδρογόνου – Με ένα λίτρο κάνεις 500 χιλιόμετρα!







Τι να πει κανείς για το λαό του, όταν εκείνος βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του? Μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης κατασκεύασε αυτοκίνητο υδρογόνου που είναι μάλιστα έτοιμο να βγει στην αγορά, ενώ έχει ήδη λάβει διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση.

Miyoko shida o μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που μπορεί να το κάνει !


Ποικιλία από όμορφες φωτογραφίες




Για όσους αρέσει να βλέπουν φωτογραφίες από διάφορες χώρες του κόσμου.
Απλά κάντε κλικ σε κάθε χώρα και θα εμφανίζονται ΦΩΤΟ κάθε χώρας

Italie    
France  

Εντυπωσιακά τοπία! Η μεταμόρφωση του ίδιου μέρους από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο!





Πόσες φορές έχετε βρεθεί σε ένα μέρος διαφορετική εποχή αλλά δεν 
έχετε προσέξει τις διαφορές στα χρώματα και πως η φύση έχει μια ανεξάντλητη παλέτα; Ειδικά από τοΚαλοκαίρι στο Φθινόπωρο οι αλλαγές είναι εντυπωσιακές.

Μην τα βάζεις με τα παιδιά



Ένα μικρό κορίτσι μιλούσε με το δάσκαλο της για τις φάλαινες.
Ο δάσκαλος είπε ότι είναι φύση αδύνατο μια φάλαινα να καταπιεί έναν άνθρωπο, γιατί αν και είναι ένα πολύ μεγάλο θηλαστικό, ο λαιμός του είναι πολύ μικρός.

Ο ελληνικός γρίφος που έχει ταλαιπωρήσει χιλιάδες μυαλά – Μπορείτε να τον λύσετε;








Η μικρή Άννα είναι μόνη της στο σπίτι, καθώς οι γονείς της λείπουν σε έκτακτο ταξίδι. Το βράδυ, ακούει θορύβους και βγαίνει από το δωμάτιό της να δει τι συμβαίνει, όταν κάποιος την αρπάζει από πίσω και την σφίγγει από το λαιμό…

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Η τελευταία ομιλία... (στο τέλος το καλύτερο)


Νεοταξίτικη ΕΕ – Το ΕΔΑΔ καταδίκασε την Ελλάδα: «Να μην δηλώνονται στα δικαστήρια τα θρησκευτικά πιστεύω»







Καταδίκασε την Ελλάδα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και απεφάνθη ότι δεν είναι υποχρεωτικό οι μάρτυρες στα ελληνικά δικαστήρια να δηλώνουν τα θρησκευτικά τους πιστεύω.