Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Φυγόστρατοι πολιτικοί κυβερνάνε την Ελλάδα..!!!








Ως συνειδητοποιημένοι Έλληνες πολίτες είναι καλό να γνωρίζουμε σε όλα τα επίπεδα την «ποιότητα» και τα προσόντα των εξαιρετικών και γενναίων αυτών «αντρών», αυτών των αυστηρών Λιονταριών που μας κυβερνούν και αποφασίζουν ανελέητα για την μοίρα μας.

Με προσωπικό ασφαλείας αύριο τα δημόσια νοσοκομεία








Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη, τα δημόσια νοσοκομεία, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ, καθώς γιατροί και εργαζόμενοι στο ΕΣΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη πανυγειονομική πανελλαδική απεργία.

Αμφίπολη: Μήπως ο τάφος δεν είναι τάφος;







Την ώρα που ο πόλεμος σχετικά με τη ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ του τύμβου της Αμφίπολης μοιάζει πλέον να τελειώνει, ένας νέος είναι έτοιμος να αρχίσει καθώς κάθε ημέρα που περνάει όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που πλέον δεν αναρωτιούνται ούτε για τον νεκρό ή τους νεκρούς του τάφου ούτε για το αν πρόκειται για μακεδονικό ή ρωμαϊκό μνημείο.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Love Me Tender     Elvis Presly

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Ποιοι δεν πρέπει να παντρευτούν ποτέ - 12 πράγματα που είναι ασύμβατα με το γάμο





O γάμος σίγουρα δεν είναι νυφικά, λουλούδια και πάρτι. Είναι μια συμβίωση δυο ανθρώπων που αγαπιούνται, αλληλοϋποστηρίζονται και με τα χρόνια σταδιακά γίνονται ένα. Η ψυχολόγος Μάργκαρετ Ράδερφορντ με αφορμή την 25η επέτειο του γάμου της λέει

Δέκα κακές συνήθειες που έχουν όλοι οι εργαζόμενοι γραφείου και είναι καταστροφικές για το σώμα


   



 Μπορεί μία δουλειά γραφείου να μοιάζει ακίνδυνη, ωστόσο τα φαινόμενα απατούν. Ερευνες αποκαλύπτουν ότι οι πολλές ώρες σε μία καρέκλα μπροστά από έναν υπολογιστή μπορεί να απειλήσουν τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Death Rides a Horse:

Πολλές ώρες στον υπολογιστή; Ιδού πώς θα ξεκουράσετε τα μάτια σας!








Οι περισσότεροι από εσάς δουλεύετε σε υπολογιστή. Οκτώ ώρες προσκολλημένοι πάνω σε μια οθόνη, φυσιολογικό είναι, λοιπόν, τα μάτια σας να ταλαιπωρούνται πολύ. Και σα να μην έφτανε αυτό, γυρνάτε σπίτι και χαζεύετε με τις ώρες Facebook, Twitter και Instagram.

Αυτόματα οι εκπτώσεις και οι απαλλαγές στον ΕΝΦΙΑ


Αυτόματα οι εκπτώσεις και οι απαλλαγές στον ΕΝΦΙΑ



Τα νέα εκκαθαριστικά με τον ψαλιδισμένο φόρο θα αναρτηθούν στο Taxisnet έως το τέλος Οκτωβρίου χωρίς οι φορολογούμενοι να κάνουν τίποτα.
Στον αυτόματο πιλότο βάζει η γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων μειώσεις και απαλλαγές από τον ΕΝΦΙΑ για περίπου ένα εκατομμύριο φορολογουμένους με χαμηλά εισοδήματα.

Σύγχρονες θεραπείες με αρχαία γιατρικά: βότανα που κάνουν θαύματα!





Εκατοντάδες χρόνια πριν, οι πρακτικοί θεραπευτές ανακάλυψαν τις θαυματουργές δοσολογίες των φυτικών φαρμάκων. Ας δούμε ποιά από αυτά εξακολουθούν να έχουν ισχύ.

Η Κύπρος γιορτάζει την 54η επέτειο της ανεξαρτησίας της


Η Κύπρος γιορτάζει την 54η επέτειο της ανεξαρτησίας της

ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ






Ενώ ένας άνδρας γυάλιζε το νέο αυτοκίνητό του, ο ηλικίας 4 ετών γιος του, πήρε μια πέτρα και γρατσούνισε με γραμμές μέρος του αυτοκινήτου. Στο θυμό του απάνω, ο άνδρας αυτός πήρε το χέρι του παιδιού του και χρησιμοποιώντας ένα γαλλικό κλειδί, το χτύπησε πολλές  φορές …

Ενδοσχολική βία (ταινία)




Η ενδοσχολική βία αναδεικνύει την αδυναμία του εκπαιδευτικού συστήματος να εντάξει και να συμφιλιώσει διαφορετικούς ανθρώπους, μέσα στη σχολική κοινότητα. Η ενδοσχολική βία αντικατοπτρίζει την εικόνα της κοινωνίας μας, που είναι άκρως ανταγωνιστική και εχθρική, προς καθετί  ξένο και διαφορετικό (Μπόχτη Ελένη).

Απόφαση σταθμός για τον χουλιγκανισμό στην Ελλάδα! Μπράβο στο Υπουργείο








Πέθανε ένας άνθρωπος στο γήπεδο και το αρμόδιο Υπουργείο αποφάσισε ..
να αναβάλει μια αγωνιστική. Εξαιρετικό μέτρο για την πάταξη του χουλιγκανισμού. Μετά από αυτή την απόφαση θα σταματήσει η βία στα ελληνικά γήπεδα. Κανένας χουλιγκάνος δεν θα ξαναχτυπήσει το κεφάλι ενός άλλου χουλιγκάνου με καδρόνι.

Έφηβοι σε επικίνδυνους δρόμους...ζωής

Picture








Η φυγή του εφήβου από το σπίτι είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί σε σημαντικό βαθμό τις οικογένειες, ειδικά στις δυτικές κοινωνίες, όπου οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, συνεπώς και οι συγκρούσεις περισσότερες και εντονότερες. Η ηλικία κατά την οποία εκδηλώνεται αυτή η ακραία συμπεριφορά είναι κατά μέσο όρο τα 14 με 15 χρόνια και δεν έχουν καταγραφεί σημαντικές διαφορές ανάλογα με το φύλο ή την κοινωνική τάξη. 

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Σειρήνες θα ηχήσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη






Στις 11 ακριβώς, σήμερα το πρωί, θα ηχήσουν σε όλη τη χώρα οι σειρήνες. Οπως ανακοινώθηκε από την Πολιτική Αμυνα, πρόκειται για δοκιμαστική ενεργοποίηση στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014».

Ακριβότερα από σήμερα τα εισιτήρια του ΟΑΣΘ- Αναλυτικά οι τιμές








Νέα τιμολογιακή πολιτική εφαρμόζεται από σήμερα Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στον Ο.Α.Σ.Θ. Η τιμή του απλού εισιτηρίου διαμορφώνεται στο 1 ευρώ από 0,80 ευρώ, ενώ οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα παλιά εισιτήρια μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου.
Οι νέες τιμές των εισιτηρίων:

1 Οκτωβρίου: Ημέρα Τρίτης Ηλικίας ( δώστε προσοχή στο video!!!)

                                       

Picture

      Η     τ ρ ί τ η       η λ ι κ ί α

... αποτελεί έναν βιολογικό σταθμό στη ζωή του ανθρώπου. Αυτός ο σταθμός έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ιδιότητες.
Ο οργανισμός είναι ευάλωτος σε ασθένειες (π.χ. νόσος alzheimer) και ο δείκτης ιατρικής επικινδυνότητας είναι σχετικά υψηλός. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας είναι δυσλειτουργικοί. Αντίθετα, δύναται να είναι δημιουργικοί και λειτουργικοί, αρκεί να προσαρμοστούν σε έναν τρόπο ζωής που προφυλάσσει την υγεία τους (ιατρικές επισκέψεις, ιατρικές εξετάσεις, σωστή διατροφή, ορθή ΛΉΨΗ φαρμάκων κ.α.). 

Καλό Μήνα!