Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ευθύνες..








    

 Κάθε Δευτέρα το blog νοιώθει κατεδαφισμένο.
     Όχι λόγω ''τσαγκαροδευτέρας'', παρά γιατί ξέρει πως πρέπει για άλλη μιά βδομάδα να παλέψει για να αποδείξει τα αυτονόητα.:

     Πως, δηλαδή, αυτό που ζούμε δεν είναι φυσιολογικό. Πως υπήρχε και υπάρχει ακόμη όχι  ''άλλος δρόμος'', αλλά άλλοι δρόμοι!

Πώς μπορούν να πάρουν 16.600 άνεργοι μισθό 1.600 ευρώ μικτά








    Από τις 10 Οκτωβρίου θα μπορούν να υποβάλλουν στον ΟΑΕΔαιτήσεις άνεργοι ηλικίας 29 έως 64 ετών με χαμηλά εκπαιδευτικά προσόντα για να διεκδικήσουν τις 16.600 θέσεις κατάρτισης και απασχόλησης που θα "ανοίξουν" με προβλεπόμενη αμοιβή (εκπαιδευτικό επίδομα1.600 ευρώ μεικτά για τον καθένα.

Πρόεδρος της Αρμενίας στον ΟΗΕ: "Στο διάβολο οι συμφωνίες με την Τουρκία η πατρίδα είναι ιερή"


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


    «Στο διάβολο με τις τουρκικές συμφωνίες» φώναξε από το βήμα της 69ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο πρόεδρος της ΑρμενίαςSerzh Sargsyan και συνέχισε λέγοντας «ότι η πατρίδα είναι ιερή και απαραβίαστη και καλύτερα να μείνουν μακριά από εμάς (οι Τούρκοι) με τα παζάρια τους»

Δικαστική απόφαση-βόμβα: Οι Γερμανοί της Hochtief του "Ελ.Βενιζέλος" ο μεγαλύτερος φοροφυγάς στην Ελλάδα




ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 600 ΕΚΑΤ. ΦΠΑ
Με μία απόφαση-βόμβα το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαιώνει το Ελληνικό Δημόσιο στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη του με τη γερμανική εταιρεία Hochtief για το σκάνδαλο

Φράσεις που χρησιμοποιούμε συχνά: Δείτε από που προέρχονται...



   




 Ποιος Γιάννης πίνει και κερνάει; Τι δουλειά έχουν οι κουτσοί και οι στραβοί τον άγιο Παντελεήμονα; Τι μας νοιάζει αν η…αχλάδα έχει την ουρά μπροστά ή πίσω;  Ποιος ήταν ο Κουτρούλης που έκανε τέτοιο πάταγο με το γάμο του;
ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
    Στα 1830, σ’ ένα χωριουδάκι της Κυνουρίας, στο Άστρος,

28 συγκινητικές πράξεις καλοσύνης που θα αποκαταστήσουν την πίστη σας στην ανθρωπότητα






Αν βλέπουμε μόνο την αρνητική πλευρά των πραγμάτων, τότε δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να χάσουμε εντελώς την πίστη μας στην ανθρωπότητα.
Ευτυχώς όμως, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που προσπαθούν με τις πράξεις τους νακάνουν τον κόσμο μας καλύτερο! Οι 28 συγκινητικές φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια διηγούνται μερικές από τις ωραιότερες ιστορίες ανθρωπιάς.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Monday Monday Mamas and the Papas 1966

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Αμίμητες ατάκες δικηγόρων!


Το βιβλίο...Disorder in the American Courts περιλαμβάνει μερικές από τις πιο απίθανες ατάκες που έχουν ειπωθεί στα δικαστήρια και έχουν καταγραφεί κατά λέξη από δικαστικούς ρεπόρτερ στην Αμερική, οι οποίοι μετά βίας παρέμεναν σοβαροί την ώρα που γίνονταν οι ερωταποκρίσεις….

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα και για 12 μήνες στον Περιφερειακό, στην αερογέφυρα Σταυρούπολης







Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» για τη κατασκευή του κόμβου Λαγκαδά της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης (περιοχή αερογέφυρας Σταυρούπολης), από σήμερα Δευτέρα 29-09-2014 και για διάρκεια 12 μηνών πρόκειται να εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;Τι σε αναγκάζει να κάνεις συνεχώς το γράμμα Ν της Ελληνικής γλώσσας;


Κάθε γράμμα του Ελληνικού Αλφαβήτου εκπέμπει ήχο και εικόνα. Κάθε λέξη τέθηκε από 
τους «Ονοματοθέτες», με ακρίβεια και όχι τυχαία και έχει άμεση σχέση Αιτίας και Αιτιατού, μεταξύ Σημαίνοντος και Σημαινομένου. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το γράμμα "Ν" συντονίζει τον εγκέφαλο.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας







Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το τριήμερο 16-19 Οκτωβρίου το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στο παραλιακό μέτωπο της πόλης από το Άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι και το Λιμάνι με διοργανωτή τον Δήμο Θεσσαλονίκης και συνδιοργανωτές την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και την Μητροπολητική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης ΑΕ.

Πόνοι στα γόνατα: Ανακούφιση με 3 απλές ασκήσεις







Λίγοι το γνωρίζουν, αλλά μία από τις πιο πιθανές αιτίες για τους πόνους που ενδεχομένως να έχετε στα γόνατα είναι το πόσο καλά γυμνασμένοι είναι οι μυς στο ισχίο. Γι” αυτόν το λόγο δεν πρέπει να παραλείπετε από την ρουτίνα ασκήσεων που κάνετε όταν γυμνάζεστε, ορισμένες απλές ασκήσεις που ενδυναμώνουν την συγκεκριμένη περιοχή. Δείτε ποιες είναι αυτές.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Ποιά ΕΥΡΩΠΗ ???





 Δημήτρης Καμμενος
http://olympia.gr/

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής


Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής





...ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ...


Νέο τοπίο για τους ασφαλισμένους αλλά και τους παρόχους του ΕΟΠΥΥ σε ό,τι αφορά τις διαγνωστικές εξετάσεις διαμορφώνεται την ερχόμενη εβδομάδα...
με την ενεργοποίηση του περίφημου «κόφτη» της πρόσφατης απόφασης Βορίδη.