Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! Γιατί δεν πρέπει να απλώνουμε την μπουγάδα στο σαλόνι!!!


Γιατί δεν πρέπει να απλώνουμε την μπουγάδα στο σαλόνι!!! Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει, πολλοί βάζουν τις απλώστρες με τα ρούχα στο εσωτερικό του σπιτιού, για να στεγνώσουν πιο γρήγορα…..

Σπάνιες γαίες "κρύβει" η Ελλάδα


Σπάνιες γαίες κρύβει η Ελλάδα

Die Presse: Το 14% στην Ελλάδα είναι μετανάστες


Die Presse: Το 14% στην Ελλάδα είναι μετανάστες

Οριζόντια μείωση 30% στην έκτακτη εισφορά


Οριζόντια μείωση 30% στην έκτακτη εισφορά

Οι έξι βασικοί λόγοι που ανοίγουν την όρεξη
    Εχετε αναρωτηθεί γιατί ορισμένες μέρες δεν μπορείτε να σταματήσετε να τσιμπολογάτε, ενώ άλλες μέρες ξεχνάτε να φάτε όλη μέρα;
    Υπό κανονικές συνθήκες, ένας άνθρωπος αισθάνεται πείνα όταν έχει καταναλώσει με τη μορφή ενέργειας το φαγητό που έχει φάει και τα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης του αρχίζουν να πέφτουν.

Βαριά πρόστιμα για μη πιστοποιημένους ανελκυστήρες
    

Με πρόστιμα έως 1.500 ευρώ για μη πιστοποιημένους
ανελκυστήρες απειλούνται οι ιδιοκτήτες ανελκυστήρων, όπως ανέφεραν σε συνέντευξη Τύπου  ο πρόεδρος Ανδρέας Καραγιαννίδης και μέλη του Συνδέσμου Εγκαταστατών - Συντηρητών Ανελκυστήρων Β. Ελλάδος

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Je t'aime... moi non plus Serge Gainsbourg & Jane Birkin 1969

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Οι Ισπανοί πανηγυρίζουν: Το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και η πορνεία αύξησαν το ΑΕΠ της χώρας κατά 10 δισ. ευρώ


   


 Το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και η πορνεία αύξησαν κατά σχεδόν 10 δισ. ευρώ το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) της Ισπανίας το 2010, σύμφωνα με αναθεωρημένα στατιστικά στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής (INE)

Κούρεμα” στα τεκμήρια Ι.Χ και ακινήτων


“Κούρεμα” στα τεκμήρια Ι.Χ και ακινήτων

«Η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, αλλά ο Ελληνισμός!», υποστηρίζουν ξένοι ακαδημαϊκοί - video-


Τρεις ξένοι ακαδημαϊκοί μας θυμίζουν όσα έχουμε ξεχάσει ή μάλλον καλύτερα όσο προσπαθούν κάποιοι να μας «αναγκάσουν» να ξεχάσουμε: To μεγαλείο του Ελληνισμού!

Διπλή φορό-ανάσα στα ακίνητα


Διπλή φορό-ανάσα στα ακίνητα

Έχετε αναρωτηθεί τι σημαίνουν οι γραμμές της οδοντόκρεμας;

Έχετε αναρωτηθεί τι σημαίνουν οι γραμμές της οδοντόκρεμας?Πολλοί αγοράζουμε την οδοντόκρεμα διαβάζοντας τα γράμματα της συσκευασίας.
Στο κάτω μέρος του σωληναρίου υπάρχουν κάτι χρωματιστές γραμμές. Αυτά τα χρώματα συμβολίζουν τα εξής:

Πώς θα απαλλαγείτε από τον "καλόγερο" στο πρόσωπο ή το σώμαΔοθιήνας ή «καλόγερος» ονομάζεται το γεμάτο πύον σπυράκι που εμφανίζεται κάτω από την επιδερμίδα λόγω φλεγμονής σε θύλακα της τρίχας. Αρχικά, εμφανίζεται στην επιδερμίδα ένα μικρό και ευαίσθητο κοκκινωπό εξάνθημα, το οποίο σύντομα γεμίζει με πύον και μεγαλώνει σε μέγεθος, προκαλώντας έντονο πόνο.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες
Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Δείτε πόσα αλλάζουν στον οργανισμό σου μετά τη διακοπή του καπνίσματος! (ΦΩΤΟ)
Είναι γνωστό ότι οι μη καπνιστές ζουν περισσότερα χρόνια από τους καπνιστές. Αντέχουν περισσότερο στις μολύνσεις, αναρρώνουν πιο γρήγορα όταν αρρωστήσουν, εντέχουν καλύτερα τις χειρουργικές επέμβασεις, αν κάποτε χειρουργηθούν.

Μόνιμα πλέον στο ''on'' κινητά και φορητές συσκευές κατά τη διάρκεια πτήσης

Τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές τους (smartphones, ταμπλέτες και φορητούς υπολογιστές) καθ 'όλη τη διάρκεια μίας πτήσης, χωρίς, μάλιστα, να απαιτείται να τις θέτουν στο αποκαλούμενο «λειτουργία αεροπλάνου», θα έχουν οι επιβάτες των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών μέσα στο επόμενο οκτάμηνο.