Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Η πιο εμπνευσμένη διαφήμιση ψωμιού..


Κατερίνα Περιστέρη: Η "ψυχή" των ανασκαφών στην Αμφίπολη




Τα βλέμματα τις παγκόσμιας κοινότητας το τελευταίο δεκαήμερο είναι στραμμένα στην Ελλάδα αυτή τη φορά όχι για κάποιο οικονομικό, αλλά για ένα αρχαιολογικό θρίλερ. Με αγωνία όλος ο πλανήτης περιμένει τη μεγάλη αποκάλυψη του μυστικού του τάφου της Αμφίπολης, μιας ανασκαφής που βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει μπει στην τελική ευθεία. Ψυχή αυτής, η προϊστάμενη της ΚΗ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Αικατερίνη Περιστέρη.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Et Si Tu N' Existais Pas Joe Dassin

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Πρώτο κουδούνι με 3.000 κενές θέσεις


Πρώτο κουδούνι με 3.000 κενές θέσεις

Δροσερή θάλασσα.... Θαλάσσια σπορ



                                                                  ... καυτά βλέμματα!!!
                                                      Το λεγόμενο και ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ....

Καταγγελίες για συγκάλυψη υπαλλήλων με πλαστά πτυχία στη Γ.Γ. Αθλητισμού


Καταγγελίες για συγκάλυψη υπαλλήλων με πλαστά πτυχία στη Γ.Γ. Αθλητισμού





Σε βαρύτατες καταγγελίες για συγκάλυψη υπαλλήλων με πλαστά πτυχία προχώρησε με επιστολή της η παυθείσα εργαζόμενη της Γ.Γ. Αθλητισμού, Θεοδωροβία Πλακά, τονίζοντας ότι τα όσα αναφέρει είναι γνωστά και έχουν καταγγελθεί επανειλημμένα!

Νέα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ για όλους έως τα μέσα του Σεπτεμβρίου







Νέα εκκαθαριστικά σημειώματα για όλους τους υπόχρεους θα εκδοθούν από το υπουργείο Οικονομικών για τον ΕΝΦΙΑ έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Η κυβέρνηση προτίθεται να διαθέσει περισσότερο χρόνο στους υπόχρεους για να εξοφλήσουν τον φόρο που τους αναλογεί και στο πλαίσιο αυτό θα απαιτηθεί η έκδοση νέων εκκαθαριστικών που θα περιλαμβάνουν τον νέο αριθμό δόσεων.

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ











ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ
ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ
Τελειώνει η πλάκα και το δούλεμα που ρίχνει οΧαρδούβελης στους στρατιωτικούς. Τρεις μέρες προθεσμία στον υπουργό Οικονομικων Γκίκα Χαρδούβελη δίνουν οι στρατιωτικοί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών. Με... εξώδικό τους τον καλούν μέχρι την Πέμπτη να τους ενημερώσει για το πότε και το πως θα εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία οι αποδοχές τους πρέπει να επιστρέψουν στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012 και να εισπράξουν και αναδρομικά.

Από τις πιο φωτογραφημένες παραλίες στη Β. Ελλάδα !!!










Γκιόλα, η διάφανη λίμνη της Θάσου -Μια φυσική πισίνα με πράσινο νερό που τη χωρίζει ένας βράχος από τη θάλασσα

Από ψηλά μοιάζει με σμαράγδι ακουμπισμένο στους βράχους. Από κοντά σαν μια καταπράσινη πισίνα που τη χωρίζουν από τη θάλασσα μερικά εκατοστά βράχου. Ο λόγος για μια από τις διάφανες λίμνες του κόσμου, τη Γκιόλα στη Θάσο, την οποία κάθε λίγο και λιγάκι εξυμνούν τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Και όχι άδικα.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

ο Γκάντι και ο καθηγητής του


Ο Γκάντι και ο καθηγητής του


Παραβολές και ιστορίες...






Όταν ο Γκάντι μελετούσε νομικά στο Πανεπιστημίου τού Λονδίνου είχε έναν καθηγητή τού οποίου το επίθετο ήταν Mr. Peters και ο οποίος δεν τον συμπαθούσε καθόλου.

ΣτΕ: Επανέρχεται το πλαφόν στη συνταγογράφηση γενοσήμων


ΣτΕ: Επανέρχεται το πλαφόν στη συνταγογράφηση γενοσήμων



Ικανοποιημένοι εμφανίζονται τόσο ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, όσο και το υπ. Υγείας, από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τη συνταγογράφηση.

Αντιπρόεδρος εφοριακών: Πρέπει ο ΕΝΦΙΑ να γίνει πιο δίκαιος


Αντιπρόεδρος εφοριακών: Πρέπει ο ΕΝΦΙΑ να γίνει πιο δίκαιος








Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν έχει διδαχθεί τίποτα από όσα έκαναν προκάτοχοί της σε θέματα φορολογικής πολιτικής, τονίζει ο Τρύφων Αλεξιάδης
Ο ΕΝΦΙΑ «δεν μπορεί να πληρωθεί ούτε σε έξι δόσεις, ούτε σε επτά που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, ούτε σε 17, ούτε σε 47 για κάποιες κατηγορίες εισοδημάτων» λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης και τονίζει την ανάγκη αλλαγής των χαρακτηριστικών του φόρου. 

Σχεδόν 4000 οι άνεργοι γιατροί στην Ελλάδα







Περίπου τέσσερις χιλιάδες γιατροί είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες των ανέργων του ΟΑΕΔ δεκαοκτώ μήνες αφότου απέκτησαν το δικαίωμα εγγραφής στα μητρώα του οργανισμού.