Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014

Πώς να έχουμε θετική στάση στην καθημερινή μας ζωή

Πώς να έχουμε θετική στάση στην καθημερινή μας ζωή
Για ποιο λόγο χρειάζεται να έχουμε θετική στάση; Καταρχάς, ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι αν έχεις θετική σκέψη και στάση, μπορείς να ζήσεις περισσότερο, έχεις λιγότερες πιθανότητες να πάθεις κατάθλιψη και να αρρωστήσεις.

Σινεμά το... δημαρχείο: Δωρεάν υπαίθριες προβολές στη Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα    
Με κινηματογραφικές προβολές και μουσικές εκδηλώσεις, η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης επιχειρεί να «δροσίσει» και να διασκεδάσει τους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να φύγουν για διακοπές και θα βρίσκονται το προσεχές διάστημα στην πόλη.

Τι μπορεί να κάνει μία 40άρα, που δεν μπορεί μία 20άρα;
Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας, έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας και αν το σκεφτείτε καλά είχαν και το...
δίκιο τους. Πριν ξεκινήσουμε λοιπόν να καταριόμαστε τον χρόνο που περνά και να μνημονεύουμε τα νιάτα που πέρασαν ανεπιστρεπτί, μάλλον πρέπει να δούμε
και την άλλη πλευρά του νομίσματος, όπως μας προτρέπει η Huffington
Post.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Something The Beatles

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Αυτές θα είναι οι νέες αποδοχές των δικαστικών λειτουργών [λίστα]

Αυτές θα είναι οι νέες αποδοχές των δικαστικών λειτουργών [λίστα]Από το Σεπτέμβριο οι δικαστικοί λειτουργοί θα δουν και πάλι αυξήσεις στους μισθούς τους καθώς θα αρχίσει η εκτέλεση του «Μισθοδικείου» που στις 31-12-2013 έκρινε αντισυνταγματικές τις τελευταίες περικοπές που είχαν υποστεί.

ΠΑΙΔΕΙΑ Στα "ύψη" οι βάσεις: Έως και 700 μόρια πάνω για τις υψηλόβαθμες σχολέςΟ Αύγουστος είναι παραδοσιακά ο μήνας της... αγωνίας για τους χιλιάδες απόφοιτους και τελειόφοιτους που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις και πλέον περιμένουν να βγουν οι βάσεις για να μάθουν αν πέτυχαν να μπουν στο πανεπιστήμιο ή το ΤΕΙ της επιλογής τους.

Έρχονται οι "λυπητερές" για τα ανασφάλιστα ΙΧ - Χάνουν δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας οι παραβάτεςΌσοι έχουν ανασφάλιστο το αυτοκίνητό τους θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο και θα τους γνωστοποιηθεί εγγράφως ότι πρέπει να πληρώσουν τα ασφάλιστρα για να μη χάσουν... άδεια και δίπλωμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Πουλά την αγκαλιά της προς 60 $ την ώρα

ΒΙΝΤΕΟ-Πουλά την αγκαλιά της προς 60 $ την ώρα

Γιατί μερικοί ουρλιάζουν όταν εξοργίζονται;
Μια μέρα, ένας γέροντας έκανε την παρακάτω ερώτηση στους μαθητές του:
- Γιατί οι άνθρωποι ουρλιάζουν όταν εξοργίζονται;
- Γιατί χάνουν την ηρεμία τους, απάντησε ο ένας.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Έρχονται τεκμήρια νέου τύπου


Έρχονται τεκμήρια νέου τύπου

34.000 χιλιάδες Έλληνες έφυγαν μετανάστες στην Αυστραλία σ' ένα χρόνοΠερί τους 33.951 Ελληνες εγκαταστάθηκαν στην Αυστραλία, από την 1η Ιουλίου του 2012 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Προστασίας Συνόρων της Αυστραλίας.

Κοίμηση της Θεοτόκου


Η Κοίμηση της Θεοτόκου είναι Θεομητορική εορτή των Χριστιανικών Εκκλησιών, η οποία εορτάζεται στις 15 Αυγούστου. Στην Ελλάδα γιορτάζεται με ιδιαίτερη λαμπρότητα σε πολλά μέρη της χώρας, ονομάζεται δε και «Πάσχα του καλοκαιριού». Είναι μια από τις επίσημες αργίες στην Ελλάδα.