Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ποιες «δεξιότητες» ξεχνούν οι γονείς να διδάξουν στα παιδιά τους


family-with-kidsΗ αλήθεια είναι ότι είναι αδύνατο να προβλέψει κανείς πώς θα είναι η κοινωνία και οι ανάγκες της τις επόμενες δεκαετίες, όπως έχει αποδείξει άλλωστε η ιστορία, αλλά υπάρχουν κάποιες… δεξιότητες, που οι γονείς είναι «υποχρεωμένοι» να διδάξουν τα παιδιά τους, καθώς μεγαλώνουν τους αυριανούς ενήλικες.

Η Δικαιοσύνη και ο ΕΝΦΙΑ Αν υπάρχουν δικαστές στην Ελλάδα, να πράξουν τα δέοντα!









    Το φιάσκο και η αθλιότητα των κυβερνητικών χειρισμών για τον ΕΝΦΙΑ είναι πλέον αποδεδειγμένα γεγονότα. Η πληρωμή του αναβάλλεται για έναν μήνα, και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα οι «τεχνοκράτες» του υπουργείου Οικονομικών θα προσπαθήσουν να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξαν οι ίδιοι αλλά και οι προηγούμενοι... ομότεχνοί τους στην Ελλάδα.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Let's Dance Chris Montez

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Χάος με τον ΕΝΦΙΑ!- Τι πρέπει να γνωρίζετε


katoikia853





Λίγες μόνο μέρες μετά την ανάρτηση των περιβόητων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ που προκάλεσαν σάλο και οργή στην κοινωνία, το υπουργείο οικονομικών αναγκάζεται να πάρει πίσω τα εκκαθαριστικά και να κάνει νέους υπολογισμούς εκεί που έκανε κωμικοτραγικά λάθη.

Πρεσβεία έγινε το «κόκκινο» σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου





Κόκκινο όπως «τα κόκκινα τα μπλουζ» που τραγουδούσε ο παλαιός του οικοδεσπότης, το αγαπημένο σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου στο Παλαιό Ψυχικό έχει πλέον περάσει σε νέα, επίσης «κόκκινα» χέρια. Αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου, αποτελεί την πρεσβευτική κατοικία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα.

Ν.Καραβίτης: Ο εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ που… δεν καταλάβαινε πού είναι οι αδικίες




Ο φόρος που εμπνεύστηκε βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο στόμα όλων των Ελλήνων. Ο ίδιος, όμως, έστω και αν είναι ο άνθρωπος που τον εισήγαγε, μένει αθέατος. Πρόκειται για τον πρώην σύμβουλο του Γιάννη Στουρνάρα, Νίκο Καραβίτη.
Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής παρουσιάζει το ποιος είναι από ποιες θέσεις έχει περάσει, ποια ήταν η εισήγησή του για το φόρο, αλλά και τις τεταμένες σχέσεις που είχε παλαιότερα με τη Νέα Δημοκρατία.

Το Δημόσιο αλλάζει: Ερχονται νέα δεδομένα για μισθούς και προσλήψεις

Το Δημόσιο αλλάζει: Ερχονται νέα δεδομένα για μισθούς και προσλήψεις


Το νέο τοπίο στο Δημόσιο φιλοδοξεί να φέρει η κυβέρνηση με τις αλλαγές που σχεδιάζει. Το καθεστώς που θα υιοθετηθεί δεν αφορά μόνο τις απολαβές των υπαλλήλων, που θα φέρει το νέο Ενιαίο Μισθολόγιο, αλλά και γενικότερα τη φιλοσοφία του Δημοσίου ως «εργοδότης», καθώς θα μπουν νέα δεδομένα τόσο στις προσλήψεις, όσο και στις προαγωγές.

Ο Μάγος εξαφανίζει το λουκάνικο και τρελαίνει τους σκύλους (βίντεο)

Ο Μάγος εξαφανίζει το λουκάνικο και τρελαίνει τους σκύλους (βίντεο)



Ο Μάγος Jose Ahonen παίζει τα ταχυδακτυλουργικά του παιχνίδια με τους σκύλους και τους… τρελαίνει.
«Κρατάει» ένα λουκάνικο ανάμεσα στα χέρια του που κουνιέται και τα συμπαθή τετράποδα παραξενεύονται, φοβούνται και μπερδεύονται.
Όμως υπάρχουν και μερικά που δεν χάνουν το στόχο τους,

Βόμβα από μελέτη του ΚΕΠΕ για τις συντάξεις- Σχέδιο τα 4.500 ένσημα να γίνουν 6.000








Μία μελέτη του ΚΕΠΕ για το ασφαλιστικό προκαλεί πανικό σε όσους πλησιάζουν κοντά στη συνταξιοδότηση, καθώς οι προτάσεις του τινάζουν στον αέρα τα σχέδια χιλιάδων πολιτών που ήταν ένα βήμα πριν από τη συνταξιοδότηση.

Επιμένει το Υπουργείο Παιδείας: Θα διαγραφούν οι αιώνιοι φοιτητές







Νέα ανακοίνωση σχετικά με τη διαγραφή των αιώνιων φοιτητών εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας. Σ' αυτή αναφέρει ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί και οι περίπου 180.000 «αιώνιοι» φοιτητές θα διαγραφούν τον Σεπτέμβριο. «Διευκρινίσαμε πρόσφατα στη Βουλή, αλλά και μέσω του τύπου, πως σχετικά με τους "λιμνάζοντες" φοιτητές, ο νόμος θα εφαρμοστεί και στο τέλος του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους, δηλαδή στις 31/8/2014, οι 'λιμνάζοντες' θα διαγραφούν», αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Ποιοι γλιτώνουν το μεγάλο «ψαλίδι» σε επικουρικές και εφάπαξ


Ποιοι γλιτώνουν το μεγάλο «ψαλίδι» σε επικουρικές και εφάπαξ

Η παράταση που δόθηκε ως τις 30 Ιουνίου του 2015 τα Ταμεία των ένστολων (ΤΕΑΠΑΣΑ, Ταμείο Λιμενικών και Μετοχικά Ταμεία Στρατού,

Στο φως του φεγγαριού απόψε το Επταπύργιο








Η 9η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου. Σήμερα Κυριακή 10 Αυγούστου,

Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο αρχαιολογικό μουσείο Θεσσαλονίκης








Βραδιά Πανσελήνου στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης η αποψινή, Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, ώρα 9.30 μμ.
Ο Βασίλης Πρατσινάκης μετά από δυο χρόνια συναντά τον αδελφό του Δημήτρη στον πανέμορφο χώρο του αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης για να μοιραστούν τις μουσικές τους από τον Ξυλούρη

Καλλιτεχνική βραδιά για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στην Casa Bianca







Καλλιτεχνική βραδιά για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με τίτλο «Μια βόλτα στο Φεγγάρι ΙΙ» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης απόψε Κυριακή 10 Αυγούστου, με ώρα έναρξης 21:30, στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης (Casa Bianca – Βασ. Όλγας 180 και Θεμ. Σοφούλη).

Βόμβα 10 δισ. στα θεμέλια των Ταμείων


Βόμβα 10 δισ. στα θεμέλια των Ταμείων

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες
Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.