Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Αυτό θα είναι το δρομολόγιο του αστικού σιδηρόδρομου δυτικής Θεσσαλονίκης








    Η Θεσσαλονίκη φιλοδοξεί να αποκτήσει το δικό της αστικό σιδηρόδρομο που θα συνδέει το κέντρο με τις δυτικές συνοικίες της πόλης, ως εναλλακτική λύση μετακίνησης για τους πολίτες που ζουν στα δυτικά της πόλης και θέλουν να μετακινηθούν στο κέντρο, ενώ θα παίξει ρόλο και στη μεταφορά των εμπορευμάτων
    Οι εκτιμήσεις θέλουν τον μέσο ημερήσιο φόρτο να είναι της τάξης των 13.300 επιβατών, που θα μεταφέρονται από δέκα αυτοκινητάμαξες με τιμή εισιτηρίου από 1 ως 2,15 ευρώ.

Φυλακή και αυστηρά πρόστιμα για το πόθεν έσχες


Φυλακή και αυστηρά πρόστιμα για το πόθεν έσχες





Βαριές ποινές προβλέπονται για τα πόθεν έσχες.
Παράλειψη ή ανακριβής υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες τιμωρείται πλέον και ποινικά, πέρα από το πρόστιμο, καθώς προβλέπεται ποινή φυλάκισης και πρόστιμο έως 100.000 ευρώ.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Surrender Elvis Presly

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!










του Γιάννη Κ. Αικατερινάρη
     Είδα την αφίσα αυτή στο διαδίκτυο και τρόμαξα, παρότι ξέρω καλά την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας! Δείτε λοιπόν πως σε μια αφίσα σε στάση λεωφορείων στο Λονδίνο γράφτηκαν οι μεγάλες αλήθειες για την τραγικότητα της κατάστασής μας!
    ...Κι ύστερα σου λένε να κάνουμε κι άλλο υπομονή για να μην γίνουμε ...Αργεντινή! Το ότι ακολουθούμε την Βουλγαρία και την Ρουμανία ...δεν ενοχλεί κανένα! Η πολυθρύλητη αλληλεγγύη των λαών ...χάθηκε στο διάβα της...
    Εκφράζω όμως ως Ευρωπαίος πολίτης την απορία μου προς τους υποτιθέμενους "συμμάχους" μας... Δεν τους ανησυχούν όλες αυτές οι τραγικές διαπιστώσεις; Κι αν όχι τις ηγεσίες τους τον απλό λαό, αυτούς τους ίδιους των οποίων αναπόφευκτα θα έρθει και η δική τους σειρά δεν τους ενδιαφέρει;

Καταπληκτικό!!! " συγκέντρωση, ευαισθησία, αυτοσυγκέντρωση και εκγύμναση" δείτε το!!


Μην σας πιάσουν κορόιδo - Δείτε σε ποιες τιμές θα πωλούνται νερά, καφέδες, τοστ στην παραλία




paralaiaskafedes

Η λίστα με τα προϊόντα σε διατίμηση


Αυτές είναι οι νέες τιμές που θα πωλούνται νερά, καφέδες και τοστ στην παραλία. Δείτε τις τιμές και προσοχή όποιος σας ζητήσει παραπάνω μην του δώσετε ούτε «δραχμή».

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Ραχήλ Μακρή: «Κύριε Σταϊκούρα (…) θα πάρετε τα σπίτια των Ελλήνων και θα τα δώσετε στις τράπεζες!»


Ραχήλ Μακρή: «Κύριε Σταϊκούρα (…) θα πάρετε τα σπίτια των Ελλήνων και θα τα δώσετε στις τράπεζες!»






Σκληρή και οργισμένη συνάμα ήταν η δήλωση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή, για την ανάγκη εξεύρεσης ουσιαστικής και βιώσιμης λύσης στα κόκκινα δάνεια, ρωτώντας η ίδια ρητορικά:

Έξι τροφές τις οποίες στο μέλλον θα χρυσοπληρώνουμε








Τι πιο απλό από το να πιεις ένα καφέ το πρωί ή να αλείψεις τη φρυγανιά σου με μέλι και να φας ένα μπολ δημητριακά; Υπάρχουν τροφές, τόσο κοινές, που στο μέλλον θα κοστίζουν πολύ ακριβά για να τις έχουμε και να τις χρησιμοποιούμε.

Διεθνής Ημέρα Φιλίας

Διεθνής Ημέρα Φιλίας







Η Διεθνής Ημέρα Φιλίας (International Day of Friendship) καθιερώθηκε το 2011 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 30 Ιουλίου.

Καμμένος: Γιατί σιωπά ο Σαμαράς για τον Γεωργίου;


Καμμένος: Γιατί σιωπά ο Σαμαράς για τον Γεωργίου;





Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος για την υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου για την υπόθεση της διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.

Άφεση χρεών!








Ο κλυδωνισμός της παγκόσμιας οικονομίας το 2008 προήλθε από μια πρωτοφανή πιστωτική κρίση που άφησε πίσω της καταχρεωμένα νοικοκυριά, επιχειρήσεις και κράτη. Εκτοτε τα χρέη αυτά λειτουργούν ως πραγματικά βαρίδια που καθηλώνουν πολλές χώρες στο τέλμα της αέναης ύφεσης.

Σκουριές: Νομιμοποιούν με τροπολογία «το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης»









Το νομοσχέδιο για τα δάση που ψηφίζεται την Παρασκευή απέκτησε άλλη μία τροπολογία, η Ελληνικός Χρυσός άλλη μία φωτογραφική διάταξη και η… ανάπτυξη προελαύνει.